RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håper dette blir det siste dødsfallet

Etter at en 62 år gammel kvinne døde i Skien i helga, er i alt 18 personer omkommet i den siste metanolskandalen. Nå håper politiet det tar slutt.

- Det er veldig tragisk, og vi får håpe dette blir det siste dødsfallet. Vi har gang på gang advart folk mot å drikke smuglersprit, derfor er jeg forundret over at det dukker opp flere ofre, sier hovedetterforsker i metanolsaken, Espen Olsen, til Telemarksavisa. Metanolskandalen eksploderte i Norge høsten 2002 og har så langt krevd 18 dødsofre.

Olsen sier metanol-spriten som tok livet av den 62 år gamle kvinnen i helga, trolig stammer fra de samme forsyningene som har drept minst 11 andre personer.

- Det er ingenting som tyder på at det har vært noen flere innførsler av metanolholdig sprit til Norge, enn de vi har avdekket til nå, sier Olsen til avisa.

Han utelukker ikke at det er sprit på avveie fra disse forsyningene.

Etterforskerne er nå i gang med avhør av personer i den omkomne kvinnens nærmeste omgivelser. Ingen er foreløpig mistenkt i saken, skriver Telemarksavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere