RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Håpet svinner

(TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Vi må være forberedt på at antall omkomne nordmenn vil stige sterkt, sier statsminister Kjell Magne Bondevik.

Fire dager etter den store flomkatastrofen har norske myndigheter justert opp tallet på antall savnede nordmenn til 462. Sjansen for at noen av dem er i live, er i ferd med å svinne, tror statsminister Kjell Magne Bondevik.

- Etterhvert som tida går, svinner håpet. Vi må være forberedt på at antall omkomne nordmenn vil stige sterkt, sier han til TV 2.

Av de 21 norske som er meldt omkommet til nå, er bare et fåtall funnet. De fleste ble skylt på havet av de voldsomme vannmassene som traff feriestedene i Thailand der de fleste av de omkomne nordmennene oppholdt seg.

Ansvaret for oppdatering av listen over savnede og omkomne blir nå overlatt til politiet. Kjell Magne Bondevik sier det fortsatt ikke er aktuelt å offentliggjøre listene over de savnede.

- Vi finner det ikke riktig å legge ut komplette lister hvis ikke de pårørende ønsker dette, mener Bondevik.

I forbindelse med at politiet skap oppdatere listene, ber de pårørende ta kontakt med sine lokale politikamre for å gi opplysninger om savnede. De kan også ringe telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere