*Nettavisen* Nyheter.

- Har ligget lenge i kottet

Den drepte mannen i Arendal er identifisert.

02.03.08 11:26

Mannen som ble funnet drept i en enebolig i Arendal sentrum er søndag identifisert, melder Agderposten.

Av hensyn til de pårørende er den avdøde mannens identitet ikke offentliggjort, men han skal være i 40-åra. Ifølge Agderposten bar liket preg av omfattende vold, samt å ha ligget lenge i kottet i loftsleiligheten der han ble funnet.

- Vi kommer ikke til å gi noen flere kommentarer før pressekonferansen søndag klokka 13. Nå holder vi på å samle trådene og forberede avhøret av den siktede, opplyser etterforskningsleder Jens Martin Reiersølmoen til Agderposten.

Siktet i avhør
Liket skal obduseres mandag. Dødsårsaken vil bli kjent i løpet av den kommende uken.

Den 25 år gamle beboeren i huset ble lørdag siktet for drapet, og skal i avhør søndag.

Lørdag kveld ble tre vitner avhørt i forbindelse med drapet. Ifølge Agderposten skal den ene vært personen som tipset politiet, den andre skal være leietaker i drapsboligen. Dette er en eldre kvinne, som leier en av husets tre leiligheter.

- Bandt ham fast og slo ham i hjel
Ifølge VG er politiets hovedteori at 25-åringen bandt fast og slo i hjel naboen. Han skal ha skjult liket i sin egen leilighet i flere uker.

Politiet aksjonerte mot huset lørdag kveld etter at de hadde fått tips om at det lå et lik i boligen..

Flere vitner opplyser til VG at de har sett et bilde av den drepte, som den drapssiktede Arendal-mannen tok med sin egen mobiltelefon. Telefonen er nå beslaglagt av politiet. Personene som fikk se bildet, ble truet til ikke å fortelle om det til noen.

Likevel valgte en person å gå til politiet.

- Dette er opplysninger jeg ikke kan kommentere, sier etterforskingsleder Jens Martin Reiersølmoen i Agder politidistrikt til VG.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag