RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hennes tid er forbi

Monica Kristensen Solås nekter å forlate skuta, men president Magnus Stangeland levner ingen tvil om utfallet av forhandlingene med Solås. Hør intervjuet her.

Avtroppende president Magnus Stangeland har ansvar for å forhandle en sluttpakke med Monica Kristensen Solås. Så langt har generalsekretæren i Redningsselskapet nektet å inngå en avtale, men Stangeland er sikker på at hun vil akseptere en sluttpakke.

- Monica Kristensen Solås har hatt sin tid i Redningsselskapet. Den tid er nå forbi. Hun må ha en tid til å områ seg før hun eventuelt skal inn i ny jobb, konstaterer Stangeland i et intervju med Kanal 24.

- Jeg er blitt utsatt for et utidig press. Jeg er tross alt småbarnsmor og legger meg tidlig. Jeg har heller aldri fått adgang til å gi en fullstendig redegjørelse til styret eller administrasjonen om mitt syn på den såkalte e-post-saken og andre saker, sier Monica Kristensen Solås i Dagbladet onsdag.

Selv føler Stangeland lettelse for at han nå skal forlate Redningsselskapet.

- Jeg føler lettelse. Vi har tatt første stafettpinne for å få selskapet tilbake til bedre tider. Det var så mye uro, og det var så mye frustrasjon. Dette kunne ikke gå lenger, sier han.

Selv ser Stangeland frem til å få litt mer tid til de andre bedriftene han er involvert i, og mer tid til seg selv.

- Så håper jeg inderlig nå at jeg får litt mer fritid til å gjøre det jeg har mest lyst til å gjøre, sier Stangeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere