RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Henrettet Anne-Marit (41)

Sist oppdatert:
På kloss hold skal tiltalte ha avfyrt til sammen 18 skudd mot Anne Marit Søgård og hennes kjæreste i leiligheten på Torshov.

OSLO TINGRETT (Nettavisen): Mandag startet rettssaken mot Haidar Hussain (23) i Oslo tingrett. Hussain er siktet for å ha skutt og drept Anne Marit Søgård (41) som hevn.

23-åringen skal ha skutt Søgård fordi hun satte en overdose heroin på kjæresten hans.

- Ikke skyldig
Hussain erkjente ikke straffskyld da rettssaken startet. Det gjorde heller ikke hans to kamerater, som er siktet for medvirkning til drapet.

Det skal ha blitt avfyrt til sammen 18 skudd i leiligheten på Torshov i Oslo. Våpnene er ikke gjenfunnet. Anne Marit Søgård skal ha blitt skutt på en avstand av mindre enn en meter. Kjæresten hennes ble også beskutt med enn rekke skudd. Søgård døde på stedet mens kjæresten ble kjørt til sykehus der han ble opperert samme natt.

Se nyhetsinnslaget på TV 2 Sumo(artikkelen fortsetter nedenfor)

218796

Hevndrap
Bakgrunnen for drapet skal ha vært en hendelse fem dager før drapet, natt til 21. juni 2006. Da skal Tanja Petrusson, som bodde under Søgård, ha bedt Søgård om å sette en sprøyte heroin på henne. Dette ønsket etterkom Søgård. Begge var misbrukere. Denne dosen skal ha tatt livet av Husseins kjæreste Tanja. Det var Hussain som fant den livløse kroppen til Petrusson og som varslet AMK. De konstaterte at kvinnen var død da de kom til stedet klokken 01.00 natt til 21. juni 2006.

Søgård ble siktet for uaktsomt drap etter å ha satt det skjebnesvangre sprøyten på Petrusson.

Hussain og de to kameratene risikerer inntil 21 års fengsel hver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere