RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Høiby i pengeknipe

Sist oppdatert:
Mette-Marits bror, Espen Høiby, skal ha svidd av minst 40 millioner i boligspekulasjon.

Espen Høiby har gamblet stort på uferdige leiligheter og hytter, og jobber nå på spreng for å komme seg ut av kjøpekontrakter, skriver Finansavisen lørdag.

Kronprinsessens bror skal ha hatt forpliktelser på minst 40 millioner kroner i nye byggeprosjekter, men med en ligningsformue på null.

Høiby skal blant annet ha inngått kjøpekontrakt på fire leiligheter eller hytter i et stort byggeprosjekt i Breibukta ved Risør. Han klarer ikke å gjøre opp for seg, ifølge kilder med kjennskap til prosjektet, som Finansavisen har snakket med.

Selskapet Otium, som står bak byggeprosjektet, sier de har leiligheter som ikke vil bli overtatt som planlagt, men vil ikke kommentere om dette involverer Høiby.

Eiendomsspekulasjon er kun det siste i rekken av Høibys forretninger. Han har tidligere vært pilot i SAS gjennom mange år, og senere basesjef for 600 flygere. Han har også forsøkt å utvikle et produkt for å fjerning av plakk på tennene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere