RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hjelp oss å finne Mirjam

Foto: Jon Theodor Hauger, Romerikes Blad
Sist oppdatert:
Moren til savnede Mirjam (22) trygler om hjelp. Hun frykter datteren dør om hun ikke får de livsnødvendige medisinene.

Politiet leter intenst etter Mirjam Holm (22) fra Årnes, som snart har vært savnet i en uke. Datteren er avhengig av livsviktige medisiner som sto igjen hjemme da hun forsvant.

Moren til savnede, Anita Holm, håper inderlig at datteren Mirjam Holm kommer levende tilbake, selv om håpet svinner for hver dag:

Snart for sent
– Vær så snill, alle observasjoner kan være til hjelp. Det er veldig viktig, det kan fort være for sent, sier hun til Romerikes Blad.

Hun beskriver datteren som en omgjengelig, varm og rolig person, som er kreativt anlagt med kunstneriske evner.

Både Kripos og fransk politi bistår jenta, som kjøpte en enveisbillett til Paris onsdag . Siden har ingen sett henne.

Medisinene stod på rommet
Mirjam har gjennomgått en levertransplantasjon og er avhengig medisiner. De stod igjen på rommet hennes da hun reiste til Jessheim onsdag, og det er fare for livet hennes hvis hun ikke får disse medisinene innen få dager, understreker politiet.

- Alle som har opplysninger om savnede må snarest ta kontakt med Romerike politidistrikt på Lillestrøm på telefon 64 84 20 00, sier lensmann Bernt Ingar Jahren til Nettavisen tirsdag morgen.

Han sier til Nettavisen at de vet hun kjøpte en enveisbillett til Paris onsdag:

Ingen e-spor
- Vi har nå endelig bekreftet at hun satte seg på det flyet. Men vi vet ikke hvorfor hun ville til Paris, og hun har ikke etterlatt seg noen elektroniske spor siden onsdag, sier Jahren til Nettavisen.

Den siste sikre observasjonen politiet har av kvinnen, var da hun tok ut 11.000 kroner fra minibanken på Jessheim onsdag klokka 11.39.

Savnede er rundt 165 centimeter høy, har blå øyne og mellomblondt hår. Da hun forsvant var hun iført sort, lang kåpe, mørk blå dongeribukse, hvit strikkelue og hvit veske.

Les hele artikkelen i nettutgaven til Romerikes Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere