RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hjelp oss finne Lars Erik

Foto: PRIVAT
Sist oppdatert:
Kameratene til Lars Erik (28) ba bøssebærere i Oslo om å se etter Bærums-gutten som har vært savnet i to uker.

- En vi er glad i har blitt borte fra oss. Kan noen hjelpe oss å finne han? Vær så snill å send denne siden videre til folk dere kjenner. Før eller siden havner den forhåpentligvis hos en som vet noe, skriver kameratene på nettsiden www.salamander.no.

Sist de så Lars Erik var da vennegjengen skilte lag utenfor Klingenberg kino natt til søndag 3. oktober etter en tur på byen.

Hjelp fra bøssebærere
- Nå har det gått så lang tid at vi er veldig bekymret. Derfor ønsker vi å gå bredt ut for å finne ut om noen kan ha sett han eller hørt fra Lars Erik, sier kameraten Øyvind Ølstad til TV 2 Nettavisen.

Søndag delte vennegjengen ut informasjon til bøssebærere for TV-aksjonen i Oslo-området i håp om at også de kunne hjelpe til å spre savnet-meldingen.

Hvit trekant i bakhodet
Lars Erik er 28 år og fra Bærum. Han er om lag 185 cm høy, er atletisk og tynn. Han var ikledd mørke jeans, brune skinnsko uten hælkappe, en mørk brun/grønn strikkegenser med høy hals og en mørkegrå hettejakke.

Et spesielt kjennetegn ved 28-åringen er en hvit trekant i håret i bakhodet nederst mot nakken. Trekanten peker oppover. Vennene tror Lars Erik kan ha fått rødaktig skjegg siden sist.

Dersom noen har sett Lars Erik bes de kontakte Øyvind Ølstad på tlf. 90 72 23 22, ringe anonym tipstelefon (90 99 46 36) eller ta kontakt med politiet på tlf. 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere