*Nettavisen* Nyheter.

- Hun er positiv og vil gå sine egne veier

Norge har fått en positiv og familiekjær tronarving som ønsker å gå sine egne veier. Hun ønsker stor grad av frihet, og har også et sterkt behov for privatliv.

Dette er ifølge siviløkonom og astrolog Kirsti Nordvik Krohn fremtredende trekk i horoskopet som tikket ut straks det ble kunngjort at kronprinsesse Mette-Marit onsdag kl. 09.14 nedkom med en velskapt datter på Rikshospitalet i Oslo.

Den nye tronarvingen er født 37 minutter inn i vannmannens tegn, men har likevel litt steinbukk i seg: Stri, målrettet og strukturert.

– I positiv forstand, presiserer astrologen overfor NTB, og legger ikke skjul på at hun er tilhenger av monarkiet.

Private rom

– Det første som slår meg er at dette er en pike som gjerne vil gå sine egne veier, og som absolutt gjør tingene på sin egen måte, sier Kirsti Nordvik Krohn - fast astrolog i et av våre store ukeblader.

– Utad kan hun være ganske annerledes enn resten av familien. Hun ønsker stor grad av frihet, hun har et sterkt behov for privatliv, være alene – å kunne ha sine egne "private rom", sier Nordvik Krohn.

Nordvik Krohn trodde på forhånd at det var tre firedels sjanse for at det skulle bli en gutt.

– I sin offentlige rolle tror jeg hun vil bli sett på som positiv, eventyrlysten. Trekk som sterk tilknytning til familie og tradisjon kommer godt fram. Hun kan bli oppfattet som litt "annerledes" enn den øvrige kongefamilie, fordi hun har et veldig behov for å være litt privat.

Utfordring

Hun tror den nye tronarvingens største utfordring er å få til en vekselvirkning mellom det private og offentlige rom.

– Det må vi – hennes landsmenn – skjønne, og gi henne denne friheten. Men ut fra stjernekartet blir det nok hennes nærmeste, familien, som må bidra til å gi henne denne private sfære.

– De må være flinke til å sette grenser, spesielt i barndommen, mot offentlighetens nådeløse lys. Hun må få anledning til å være litt barn, ikke bare kongelig, sier Kirsti Nordvik Krohn.

Hun syns det var veldig morsomt at det ble en pike, og skal nå gå dypere inn i det kongelige horoskop.

(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.