*Nettavisen* Nyheter.

- Hun likner på oss

- Vi synes hun likner på min familie, sier en strålende kong Harald etter å ha besøkt sitt barnebarn på Skaugum onsdag kveld. Se intervju med kongeparet på web-tv.

21.01.04 22:58

Kong Harald og dronning Sonja kom til Skaugum i hver sin bil like før klokka 18.30 for å treffe sitt nye barnebarn, og ble der en times tid.

Den lille prinsessen var spillvåken og kvikk under besteforeldrenes besøk, melder NTB.

- Det er ikke å lett å beskrive et barn man ikke kjenner mer enn en liten time. Men vi ser jo noen likheter. Vi synes at hun likner på min familie, sier kong Harald i et intervju gjort for TV 2 og NRK av NRKs Geir Helljesen.

- Dette var utrolig vellykket. Vi har verdens flotteste barnebarn, akkurat som alle andre besteforeldre, sier kongen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ingen navneråd
Han vil ikke røpe noe hva navnet til prinsessen angår.

- Vi får se i morgen, vent til statsråd, sier kong Harald lurt. Da vil kronprins Haakon offentliggjøre prinsessens navn, men kongen understreker at de ikke har gitt noen navneråd.

Det er ennå ikke bestemt noen dato for når den lille prinsessen skal døpes.

- Det vet jeg ikke, sier dronning Sonja.

- Men det blir ikke veldig snart. Det pleier vel å gå et par tre måneder, legger kong Harald til.

Hemmelig gave
Både kongen og dronningen var oppstemte og blide da de ankom Skaugum, melder NTB. Dronningen smilte og vinket til det frammøtte pressekorpset.

Kongeparet ankom like før klokka 18.30. Med seg hadde de gaver til mor og barn. Den nyfødte fikk en liten brosje, mens moren fikk en større gave. Hva den besto av, ville ikke kongeparet røpe.

Flaggborg med storebror
Tidligere onsfag forlot Mette-Marit og Haakon forlot Rikshospitalet til Skaugum. Siden har et stort pressekorps befunnet seg utenfor.

Da kronprinsparet kom til Skaugum med den nyfødte, ble de møtt av barn med flaggborg. Ved porten deres sto 40-50 elever fra 1. til 4. klasse på Jansløkka skole. Blant elevene var klassekamerater av den nyfødte prinsessens storebror, Marius.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag