*Nettavisen* Nyheter.

- Hvem brakk ryggen min?

LØPT RETT NED: Wenche Bang-Olsen (52) ligger med brukket rygg etter å ha blitt løpt ned av en ukjent person. Foto: Privat/Erik Hagen (Fredrikstad Blad)

Wenche Bang-Olsen (52) kjente en voldsom smerte, og ble liggende urørlig på bakken.

80-tallspartyet på Båthusteatret i Fredrikstad for knappe tre uker siden endte på verst tenkelig måte for 52-åringen, som skulle ut for å feire litt, før hun like over helgen skulle begynne i ny jobb, skriver Fredrikstad Blad.

Les også: Bød på 80-talls helaften

Etterlyser vitner

Nå ligger hun med brukket rygg og er hun rehabiliteringspasient på Borge sykehjem i Fredrikstad, og hun vet ikke hvem som løp henne ned bakfra.

– Vær så snill, hvis noen har sett noe, så ta kontakt, slik at vi får oppklart hva som skjedde, sier Wenche Bang-Olsen fortvilet.

– Også politiet vil gjerne høre fra vitner som har sett noe, sier krimsjef i Fredrikstad, Rune Albertsen, til Fredrikstad Blad.

– En politipatrulje oppdaget at kvinnen lå på bakken, og hun ble kjørt til legevakten, bekrefter krimsjefen.

– Politiet har avhørt noen personer på åstedet, men ingen har så langt kunne kaste lys over hendelsesforløpet. Vi setter derfor pris på om vitner tar kontakt, sier krimsjef Rune Albertsen.

Les også: Radiokjendis grisebanket på åpen gate

– Hørte skritt

– Jeg gikk ut for å få litt frisk luft og stod like utenfor inngangen. Det var flere personer som stod ved døra og som tok seg en røyk. Noen av disse må ha fått med seg hendelsen, forteller Wenche Bang-Olsen (52) fra sykesengen.

– Jeg hadde akkurat kommet ut, og husker at jeg hørte skritt i grusen, men rakk ikke å snu meg. Jeg ble rett og slett løpt over ende av en person, forteller hun.

– Jeg fikk fryktelige smerter, og jeg klarte ikke å holde meg på bena, sier Bang-Olsen.

Trodde hun var full

– Politiet trodde jeg var full. Jeg forklarte én av politimennene at jeg ikke hadde drukket mer enn et par pils og litt vin. «Du kan ikke bli liggende her», sa politimannen, og jeg husker ikke særlig mye av det som skjedde deretter, men jeg vet at politiet kjørte meg til legevakten, forteller hun.

Derfra ble hun sendt til sykehuset i Fredrikstad, som konstaterte brudd i ryggen.

– Det er riktig at politiet oppfattet henne som beruset, noe som kanskje er forklarlig, siden hun lå på bakken, sier krimsjef Rune Albertsen.

Les også: Ungdomsgjeng i fengsel etter kidnapping av 15-åring

Langtids sykemeldt

– Jeg vet ikke om noen løp på meg med vilje, eller om det var et uhell. Jeg håper å finne utav dette dersom folk som har sett hendelsen tar kontakt, sier hun.

– Hvor lenge blir du sengeliggende?

– Det vet jeg ikke. Nå har jeg ligget på sykehus og her på sykehjemmet siden natt til 10. mai. Legen her mener jeg kanskje kan få reise hjem på mandag og heller ligge i sengen hjemme. Jeg håper det. Det er tross alt bedre å være hjemme, sier hun.

– Det er helt forferdelig å bli utsatt for noe slik, særlig når du ikke vet hvorfor. Ekstra trist er det at jeg skulle ha begynt i en helt ny jobb mandagen etter at dette skjedde, sier 52-åringen, som mistet jobben i januar, og som endelig fikk napp på en søknad hos et regnskapsbyrå i Halden.

– Jeg skulle bare ut og more meg litt før jeg begynte i den nye jobben.

Les flere saker i Fredrikstad Blad her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.