- Hvem kjørte over meg?

Signe Lidtveit (19) ble overkjørt av en bil. Nå ber hun føreren om å melde seg.

04.01.07 18:53

Grimstad-jenta slapp fra det med livet i behold, men må regne med ytterligere en uke i sykehussenga etter at en bilfører natt til 1. nyttårsdag kjørte over låret hennes. Bilføreren stakk av etter hendelsen og etterlot 19-åringen hardt skadd i veibanen. Med nød og neppe fikk hun karret seg til nærmeste hus.

Sitt livs mareritt
Det er Agderposten som i torsdagens utgave forteller om dramaet i Reddal, 10 kilometer fra Grimstad, ved 05-tiden 1. nyttårsdag. Der opplevde Signe Lidtveit sitt livs mareritt.

På vei hjem fra nyttårsfeiring falt hun og slo seg og ramlet i en sølete grøft. Da hun kom seg opp igjen ble hun liggende i veibanen og hive etter pusten. Ut av mørket kom plutselig en bil. Den kjørte på henne.

- Den kjørte over låret mitt. Jeg husker at det smalt, sier Lidtveit på telefon fra sykesengen til Nettavisen.

Låret sprekk
I stedet for å stoppe, kjørte bilføreren videre og etterlot kvinnen i veibanen. Det ene låret sprakk av trykket og etterlot et stort åpent sår. Ingenting var brukket.

Med store smerter fikk hun omsider karret seg videre til folk. Hun forteller at hun husker lite før hun ble lagt på en båre og kjørt av sted. Lidtveit sier til Nettavisen at hun er svært takknemlig for den hjelpen hun fikk.

Ber bilfører melde seg
- Det kunne gått verre, men jeg forstår ikke hvordan bilføreren kunne kjøre videre, sier hun. Nå ber hun bilføreren melde seg.

Det samme gjør politioverbetjent Leif Viken ved Grimstad politistasjon.

- Vi har så langt ingen konkrete gjerningsmann i kikkerten, men vi har foretatt en del vitneavhør og hentet inn informasjon. Og vi fortsetter våre undersøkelser. Dette er en sak vi skal komme til bunns i, sier Viken til Nettavisen.

- Jeg vil oppfordre den som kjørte om å melde seg for politiet. Så får vedkommende ta det som kommer av straffereaksjoner, sier han.

Politiet er også svært interessert i å høre fra folk som kan ha informasjon som kan kaste lys over saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.