RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Idol-Ali totalvraket båten min

Sist oppdatert:
Den to uker gamle båten til Rune Tobiassen ble totalvrak da cabincruiseren til Idol-Ali kom i rasende fart. Se bildene.

KRISTIANSAND/OSLO (Nettavisen): Sammen med et par venner hadde Rune Tobiassen lagt turen til Fiskebrygga i Kristiansand søndag kveld.

Se nyhetsinnslag på TV 2 Sumo

Vennegjengen hadde nettopp lagt til med den splitter nye skjærgårdsjeepen og gått i land, da Alejandro Fuentes' cabincruiser kom rasende inn i det trange sundet ved Fiskebrygga.

Bakgrunn:Idol-Ali i båtulykke

- Jeg vil vel anslå hastigheten til Alejandro Fuentes' båt til 15 knop. Vi ble stående og se på båten som kom i full fart, og var fullstendig vantro, sier Rune Tobiassen til Nettavisen.

- Farlig situasjon
Han priser seg lykkelig over at det ikke ble store personskader i ulykken. To personer måtte ha legehjelp, men situasjonen skal ikke være alvorlig for noen av de skadde.

- Den store cabincruiseren traff båten vår med bredsiden og krasjet inn i vår båt så kraftig at den ble dyttet inn under brygga. Det var surrealistisk. Bare et par minutter tidligere hadde vi sittet i båten. Jeg tør ikke tenke hvordan det hadde gått, hvis vi fremdeles hadde sittet i båten, sier Tobiassen.

Båten knust
I sammenstøtet med cabincruiseren til den 19 år gamle popartisten ble skjærgårdsjeepen påført omfattende skader.

- Vi kunne så vidt kjøre den hjem, men jeg ser nå på skadene at den trolig blir fullstendig kondemnert. Rutene er knust og skroget fullstendig ødelagt. Det er blant annet hull i båten, sukker Tobiassen.

Det er hans far som er eier av skjærgårdsjeepen.

- Vi fikk den for to uker siden, så den var splitter ny, og vi hadde ventet lenge på å få den levert. Nå må vi nok belage oss på en ny venteperiode, sier Rune Tobiassen.

- Tok ansvar
Selv om han ikke legger skjul på at han mener Idol-Ali overhodet ikke kan kjøre båt, mener han at popstjernen opptrådte veldig ryddig etter ulykken.

- Han var tydelig preget av det som hadde skjedd, og han var raskt borte hos oss og sa at han skulle rydde opp. Han var helt klar på at vi ikke skulle tenke på de økonomiske konsekvensene, sånn sett opptrådte han veldig greit, sier Tobiassen.

Vitne: «Han visste ikke engang hvordan man startet båten»

Alejandro Fuentes besvarte ikke Nettavisens henvendelser mandag, men sier via sin manager Jan Fredrik Karlsen at ulykken på Fiskebrygga var et «beklagelig uhell».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere