*Nettavisen* Nyheter.

- Ikke utenkelig å kaste klærne

Blogbrother-søkerne lover å gjøre det meste for 100.000 kroner og kjendisstatus.

06.04.11 11:04

(SIDE2): I høst kommer storsatsingen Blogbrother på internett, der ti utvalgte deltakere kjemper om 100.000 kroner og muligheten til å få sitt eget videobloggprogram på mobyC TV.

Søknadene strømmer inn, og Side2 presenterer mandag åtte av kandidatene mobyC vurderer.

Ønsker du å vinne 100.000 kroner? Lever din deltakersøknad på Blogbrother.no.

Les mer om Blogbrother

Den 19 år gamle studenten Genette Sekse er en av nesten 100 nordmenn som så langt har søkt om å delta i realitykonkurransen. Genette skal begynne på college til høsten og har meldt seg på Blogbrother fordi hun trenger pengene for å finansiere studiene.

19-åringen har mange fritidsinteresser, som alpint, cheerleading, musikk og drama. Når vi spør henne hvor langt hun er villig til å strekke seg for 100.000 kroner, innrømmer hun at hun er villig til å gå veldig langt.

Kle seg naken?
Hun ville for eksempel lett hoppet i fallskjerm, selv om hun ikke har noen erfaring med dette. På spørsmålet om hun er villig til å kle seg naken for 100.000 kroner, nøler hun før hun innrømmer at det ikke er utenkelig.

- Det kommer litt an på situasjonen og forholdene rundt, sier Genette.

Hun har i hvert fall ikke satt seg noen grense.

Blogbrother-konseptet går ut på at ti deltakere får utdelt hvert sitt videokamera. Hver uke får de en oppgave som både velges og stemmes fram av seerne.

Flere søkere
Her er noen av de øvrige søkerne til Blogbrother. Hvem av disse som vil være blant de ti heldige utvalgte til konkurransen, avsløres senere i høst.

Raymond Teigland er 28 år og jobber til daglig som konsulent i Chess. Han beskriver seg selv med følgende stikkord: penger og snegler. Hans sivile status er samboer. Raymond forteller at han har forsøkt å bli lagt merke til i flere år, og han lover at han vil strekke seg lengre enn de fleste. Kanskje er dette hans sjanse?

Jacob Mandal er 20 år og student. Hans sivile status er for øyeblikket singel. Videre avslører Jacob at han er glad i gambling, i tillegg til festing og skuespill. Kanskje vil ha få bruk for sine evner som skuespiller dersom han blir valgt ut som en av de 10 heldige som skal konkurrere om Kr 100 000.

Marit Abrahamsen er 22 år, og kjæreste. Hun arbeider til daglig som stylist, men er nå sulten på en utfordring. Hennes interesser er trening, mote og reising.

Fredrik Milde er 28 og samboer. Til daglig jobber han med medieovervåking. Han kan avsløre at han synes det er morsomt å filme seg selv og legge ut filmene på nett, enten utkledt som hest eller nesespray.

Mariah Hogstad er 24 år og samboer. Hun avslører at hun er franchisetaker av et selskap til daglig. Dette tar sikkert mye av fritiden, og ved siden av kjæresten er det kun dans som hun oppgir som hennes interesse.

Marius Graatrud er 25 år, ugift of selvstendig næringsdrivende. Han er opptatt av kroppsbygging og bruker mye tid på dette. I tillegg oppgir han festing, damer, god mat og reising som sine interesser.

Ønsker du å vinne 100.000 kroner? Lever din deltakersøknad på Blogbrother.no.

DETTE ER MOBYC:
*Et nettsamfunn med 96.000 medlemmer.

*MobyC er det eneste norske nettsamfunnet som belønner aktive medlemmene med flotte premier.

*MobyC er det eneste nettsamfunnet i verden med egen TV-kanal der du kan se direktesendte, interaktive underholdningsprogrammer med sexy og morsomme programledere. Du kan delta i quizer og avstemninger, se musikkvideoer, chatte og vinne flotte premier.

SENDETIDER:
*Bling-Bling ser du alle hverdager kl. 21.15 - 22.00 på mobyC TV.

*Fotballquiz ser du søndager fra 16.00 - 17.00 på TV 2 Zebra.

NYHETER:
*Til høsten kommer et nytt roulette-show, nypolerte quizshow og blogbrother.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.