*Nettavisen* Nyheter.

- Ingen dødelige skader på kvinnen

Foto: Andersen, Aleksander (Scanpix)

Men politiet vet fortsatt ikke hvem det var som ble funnet død i skolegården på Tokerud skole søndag morgen.

17.10.10 16:54

Like etter klokken 08 søndag morgen fant to turgåere en naken kvinne død i skolegården på Tokerud skole på Stovner i Oslo.

Kvinnen er nå obdusert ved Rettsmedisinsk institutt, og den foreløpige obduksjonsrapporten viser ifølge politiet at hun ikke har noen påførte dødelige skader.

- Saken har status som et dødsfall med uklare omstendigheter. Det er nå ingen holdepunkter for at kvinnen er drept, skriver politiet i en pressemelding.

Vet ikke hvem hun er
Politiet har søndag arbeidet med å finne frem til identiteten på kvinnen, men de har fortsatt ikke klart å finne ut hvem hun er.

- Arbeidet med dette fortsetter ut over ettermiddagen og kvelden. Politiet arbeider imidlertid nå med konkrete opplysninger i forhold til identiteten, står det i pressemeldingen.

Politiet ber publikum om å komme med tips om kvinnen.

- Politiet ber publikum som har opplysninger og/eller kunnskap om kvinnen, om å ta kontakt. Det samme gjelder dersom en har opplysninger om observasjoner/hendelser i det aktuelle området fra i går kveld og frem til i dag klokken 09, skriver Oslo-politiet.

- Kvinne kledde av seg
VG Nett skriver søndag ettermiddag at to vitner så en kvinne kle av seg ved Tokerud skole like etter midnatt.

- Hun sto og kledde rolig av seg klærne, plagg for plagg, og kastet dem i en container på skolen, forteller 16 år gamle Marcus Calvert til avisen.

Skolegården er nå stengt, og rektor ved skolen, Ann Katrin Schille, sier til Nettavisen at hun forbereder seg på at noen av hennes elever og ansatte kan være berørt av tragedien.

- Jeg synes det først og fremst er forfedelig trist at et menneske er borte. At det skjer utenfor Tokerud skole, det tror jeg er tilfeldig, sier Schille.

Avlyste loppemarked
Schille forteller at hun og skolens ledelse nå følger utviklingen i saken, og at de senere søndag skal vurdere hvordan de skal møte elevene mandag morgen.

- Foreløpig så gjør jeg ingenting, for nå driver politiet å jobber med saken. Alt etter hva politiet kommer fram til at dette dreier seg om, så må jeg gjøre en vurdering når det gjelder morgendagen. Men det er ingen grunn til å tro at dette har noe med Tokerud skole å gjøre, sier Schille.

På skolens område skulle det lokale skolekorpset søndag ha hatt et loppemarked, men dette ble avlyst på grunn av funnet av den døde kvinnen.

Les egen sak: - Forferdelig trist

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.