*Nettavisen* Nyheter.

- Ingen grunn til å vente

Foto: Hilde Charlotte Solheim (Nettavisen)

Victor D. Norman ser ingen grunn til å vente med å fremme forslaget om midlertidig ansettelse, etter at arbeidstakerorganisasjonene mandag trakk seg fra Arbeidslivslovsutvalget.

20.10.03 18:56

Arbeids- og administrasjonsminister Victor D. Norman hadde mandag ettermiddag møter med Akademikerne, YS og UHO etter at LO valgte å trekke seg fra utvalget, til tross for at Regjeringen var villig til å imøtekomme LOs krav til å utsette lovforslaget.

Siden arbeidstakerorganisasjonene nå har trukket seg fra Arbeidslivslovsutvalget, sier statsråd Norman i en pressemelding at han ikke ser noen grunn til å vente med å fremme forslaget om midlertidig ansettelse. Arbeids- og administrasjonsministeren mener forslaget vil bidra til at flere kommer i arbeid.

- Jeg synes at det er trist at Akademikerne, YS og UHO også har valgt å trekke seg fra Arbeidslivslovsutvalget. Men jeg har forståelse for at det er vanskelig for organisasjonene å fortsette etter at LO valgte å trekke seg ut tidligere i dag, sier statsråd Victor D. Norman.

Nå som organisasjonene har valgt å trekke seg ut, har de også gitt fra seg muligheten til å påvirke lovforslaget om midlertidige ansettelser, mener Norman.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.