*Nettavisen* Nyheter.

- Ingen tydelige tegn på ytre vold

Den 34 år gamle mannen som søndag ble funnet død i en bunker på Gardermoen, er nå identifisert. Det er ikke funnet tydelige tegn på ytre vold på avdøde.

16.02.04 11:52

Avdøde er identifisert som en mann på 34 år fra Gardermoen-distriktet, og skal være kjent for å ferdes i et belastet rusmiddelbrukermiljø.

- Mistenkelig død
Politiets åstedsgranskere har ikke funnet tydelige tegn på ytre vold på mannen. De har heller ikke funnet annet materiale på åstedet som kan gi en entydig forklaring på hva som har skjedd.

- Vi betrakter fortsatt saken som et mistenkelig dødsfall og har så langt ikke noe som direkte peker på at det har foregått en kriminell handling, som har forårsaket mannens død, opplyser konstituert lensmann Morten Huse ved Ullensaker lensmannskontor i en pressemelding.

Død noen dager
Mannen ble funnet død av tre turgåere søndag ettermiddag, i en gammel militær bunker på Gardermoen i Ullensaker kommune.

- Mannen kan ha ligget død noen dager, sier politiet.

Den avdøde 34-åringen ble fraktet bort fra åstedet natt til mandag, og ble transportert til Rettsmedisinsk Institutt ved Rikshospitalet for obduksjon. Politiet venter at det foreløpige obduksjonsresultatet vil foreligge tidligst tirsdag ettermiddag.

Avhører bekjente
Taktiske etterforskere foretok en rekke avhør i saken søndag kveld og natt til mandag. Politiet opplyser at avhør av vitner og mannens bekjentskapskrets vil fortsette mandag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.