RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg ble påkjørt av ulvejeger

Sist oppdatert:
Ulveaksjonisten Caroline Akerjordet sier hun ble påkjørt av en ulvejeger søndag. Jegerne påstår hun gikk på bilen med vilje.

Det er amper stemning mellom ulvejegere og motstandere av lisensjakten som nå pågår i Hedmark. Søndag tilspisset det seg ved at ulveaksjonisten Caroline Akerjordet kom i fysisk kontakt med bilen til en av ulvejegerne.

Partene er imidlertid ikke enige om hvem som har skylden for sammenstøtet.

En gruppe ulvejaktmotstandere hevder jegerne i Østerdalen kjørte på dem med villje under en aksjon. I dag vil de anmelde episoden, melder TV 2.

Mens jegerne fulgte et ulvespor på Rena, dro aksjonistene etter for å prøve å skremme ulvene. Ifølge aksjonisten ble situasjonen dramatisk da jegerne prøvde å kjøre dem ned.

- Jeg gikk på en smal vei da en av jegernes biler kom kjørende runst en sving. Jeg hadde ikke mulighet til å hoppe unna, og de bare kjørte rett på. Jeg havnet oppå panseret, sier Akerjordet til VG.

I dag skal hun anmelde forholdet til politiet.

Jegernes talsmann, Tore Enok Skramstad, har hørt om sammenstøtet, men har en helt annen versjon enn ulveaksjonistene. Han sier at Akerjordet gikk inn i bilen med vilje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere