RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er uskyldig

Sist oppdatert:
Ransiktede Erling Havnå ble i dag varetektsfengslet i åtte nye uker. - Jeg er ikke skyldig, sa Havnå til TV 2 Nyhetene da han ble ført ut av tingretten i Skien.

Tungt bevæpnede polititjenestemenn voktet fengslingsmøtet i Skien i dag, både inne og utenfor tingretten. Erling Havnå var påsatt håndjern da han ble ført inn og ut av rettslokalene.

I det Havnå var på vei ut av retten, spurte TV 2 Nyhetene om han var skyldig.

- Nei, det er jeg ikke, svarte den ranssiktede.

Havnå ble varetektsfengslet i åtte nye uker med brev- og besøksforbud.

Politiet begjærte lukkede dører og fikk medhold av dommeren. Forsvarer Astri Aas-Hansen fra advokatfirmaet Elden ba om åpne dører.

Politiet mener Erling Havnå har medvirket i både ranet av Postens brevsenter i Oslo og ranet av Norsk Kontantservice i Stavanger.

Havnå ble pågrepet 22. juli i fjor. Han har ikke villet avgi forklaring siden september, og ville i dag forklare seg i tingretten.

Advokat Astri Aas-Hansen sier Havnå nå forberedt på å måtte møte i retten når saken etter ranet i Stavanger starter til høsten.

- Han håper det vil kunne komme fram ting i politiets etterforskning som gjør at han blir løslatt, men er like fullt forberedt på at han kan bli sittende i varetekt fram til høsten, sier Aas-Hansen til TV 2 Nyhetene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere