*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg har aldri vært voldelig

Foto: Kjetil Mæland

SKIEN (TV 2 Nettavisen): Gamal Hosein beskriver seg selv som en ikke-voldelig person som trekker seg unna konflikter. I retten hevder han at han aldri har vært voldelig, og at han aldri truet kona.

23.09.03 13:42

Mandag ble Hosein kjørt hardt av aktoratet på trusler han skal ha kommet med, og påstander om at han drepte sin kone Gry Hosein på grunn av hennes kjærlighetsforhold til en israelsk gutt.

Gamal Hosein ble i Skien tingrett dømt til 10 års fengsel for drapet på sin kone Gry Hosein i Skien i januar 2001. Han anket på stedet, og har hele tiden hevdet sin uskyld.

Aldri slåsskamp

Under utspørringen fra forsvaret tirsdag formiddag beskrev Hosein seg selv som en ikke-voldelig person.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kjetil Mæland

- Jeg har aldri vært voldelig mot noen. Har aldri vært i slåsskamp. Jeg trekker meg alltid unna hvis det blir problemer, sa Hosein i retten.

- Truet du noen gang din kone. Brukte du noen gang kniv, og truet du med å ta barna hvis forholdet ble slutt? spurte forsvarer Karen Forbrigt.

- Nei. Det var aldri noe tema å gå fra hverandre så det har jeg aldri sagt, sa Hosein.

"Visste ingenting"

Tirsdag fortsatte Gamal Hosein å bedyre at han ikke visste om kjærlighetsforholdet mellom Gry og gutten. Han står også fast på at ekteskapsforholdet mellom Gry og ham var godt. At de flyttet fra Israel forklarte Hosein med frykten for intifadaen, og ikke at han skulle få kona vekk fra gutten, slik påtalemyndigheten har hevdet.

Tirsdag vil spørsmålet om bruk av løgndetektortest som bevis bli diskutert i Agder lagmannsrett. Det er lite trolig at spørsmålet vil få en avgjørelse i dag. Straffesaken mot Gamal Hosein varer i til sammen sju uker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.