RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg kan aldri tilgi meg selv

Sist oppdatert:
Mens Rahila Iqbal druknet i baksetet, reddet sjåføren som kjørte ulykkesbilen seg ut av vinduet foran.

- Jeg kan aldri tilgi meg selv, sier familiesjåføren Kashif Busharat til VG. Avisa har møtt ham i landsbyen Randheer i distriktet Gujrat i Pakistan, på åstedet der den 20 år gamle norsk-pakistanske kvinnen døde onsdag. Han sier han holdt stor fart, at bilen kjørte i grøfta, tippet over og havnet på taket i kanalen. Selv kom han seg ut gjennom det åpne vinduet foran. Rahila druknet i baksetet.

- Rahila kom seg aldri ut
- Jeg kom meg ut av bilen og ble dratt i land. Men det var umulig å åpne dørene og vinduene bak i bilen. Til slutt var det en som som hentet en traktor. Det gikk 20 minutter før bilen var på land. Rahila kom seg aldri ut, sier sjåføren til VG.

Orker ikke spekulasjoner
Faren og moren til Rahila sier de ikke orker flere teorier og spekulasjoner om dødsfallet. Foreldrene reiste til Pakistan fra Oslo dagen etter at de hørte om hendelsen.

Rahilas ektemann Ahmad (21) har i norske medier hevdet at hans kone ble drept. Han har pekt på at de to tilhører forskjellige muslimske trosretninger, og giftet seg uten tillatelse fra hennes familie.

Ba selv om flybillett
- Hvorfor skal noen drepe sitt eget barn? Hva er større sorg enn dette? sier familiens talsmann, Rahilas onkel, til VG. Han peker på at familien var kraftig imot forholdet, men bare fram til de ble viet.

9. mars søkte ektemannen om skilsmisse, noe både hans og Rahilas familie bekrefter, ifølge VG. Ifølge Rahilas onkel skal hun selv ha bedt moren og faren om å kjøpe flybillett til Pakistan for å besøke bestemoren.

Abid Raja, advokat for Rahilas familie, avviste overfor TV 2 Nettavisen 20-åringen ble drept og ba det norske samfunnet vente til fakta ligger på bordet før man trekker konklusjoner om hva som har skjedd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere