RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg rørte ikke barnet

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): - Hvis det har skjedd noe straffbart med barnet, så har ikke jeg noe med det å gjøre, hevder 28-åringen som er siktet for baby-dødsfallet.

Etter å ha mottatt politidokumenter mener 28-åringens forsvarer, Abdeliah Saeme, at det fortsatt er et åpent spørsmål om det i det hele tatt har skjedd noe straffbart før babyen ble funnet død på Lund i Kristiansand lørdag.

Advokaten kritiserer politiet for å ensrette etterforskningen mot hans klient.

- Fengslingsgrunnlaget er tynt. Det virker som en smal etterforskning. Det er jo også bare han som er siktet i saken, sier Saeme.

- Husker hva som skjedde

Tirsdag ba politiadvokat Beate Rullestad om fire ukers varetektsfengsling av den 28 år gamle nordmannen. Han er siktet for å ha slått en ni måneder gammel guttebaby til døde.

Forsvareren vil ikke kommentere om 28-åringen kan ha vært ruset.

- Han husker godt hva som skjedde den kvelden og dagen før, og har forklart seg i detalj til politiet. Han avviser å ha gjort noe straffbart, sier Saeme til TV 2 Nettavisen.

Lukkede dører

Påtalemyndigheten ba om lukkede dører under fengslingsmøtet. Forsvareren satte seg ikke på bakbena, og tingrettsdommer Gunnar Andreassen i Kristiansand tingrett kastet pressen på dør.

Saeme vil ikke kommentere politiets fremlagte beviser, og sier klienten ønsker å bidra til å oppklare saken.

- Han setter sin lit til at politiet etterforsker saken bredt som mulig, slik at forholdene skal bli klarlagt. Han er sjokkert over den alvorlige siktelsen. Han tar det tungt, er sterkt berørt, og har i flere avhør forklart alt han vet, sier Saeme

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere