*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg skal drepe noen

Mann truet medpassasjerer med kniv på T-banen i Oslo.

09.12.07 17:05

Politiet i Oslo måtte etter midnatt natt til søndag rykke ut til Forskningsparken T-banestasjon. En passasjer på linje 6 skal ha truet andre i vognen med kniv.

- Det var flere som reagerte på en mann som satt bakerst. Han hadde en kniv og oppførte seg truende. Han hadde skåret i setet og sagt «Jeg skal drepe noen», sier operasjonsleder Frode Romsloe til Nettavisen.

Den første meldingen om mannen kom da T-banen var på Storo. På Forskningsparken ble mannen pågrepet uten at noen hadde kommet til skade. Politiet tror mannen var i psykisk ubalanse.

Masseslagsmål
Det har vært en travel kveld for politiet i Oslo så langt. Tidligere på kvelden måtte de rykke ut til Carl Berners plass da det kom melding om masseslagsmål.

- Vi fikk melding klokken 23.24 fra folk som var vitne til slagsmål i en T-banevogn. Da vi kom til Carl Berners plass løp folk i alle retninger, så ingen er pågrepet, men en 16 år gammel gutt er sendt til legevakta med lettere kuttskader, sier Romsloe.

Rundt 40-50 personer skal ha vært involvert i slagsmålet. Det skal ikke ha vært brukt kniv, men flere skal ha slått med belter, ifølge politiet.

Slagsmål ved skole
Det har også vært meldinger om slagsmål ved Prinsdal skole hvor rundt 30 personer skal ha vært involvert.

- Vi jobber fremdeles der oppe, men det ser ikke ut til at noen har blitt skadet, sier Romsloe.

Slagsmålet settes i forbindelse med en fest i området, opplyser politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.