RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg tenkte det var alvorlig

Sist oppdatert:
Marius Rosbach var ute med sin to år gamle sønn da han oppdaget dramaet som utspilte seg.

Les også:Lege drept - mann på frifot

Litt før klokken 13 oppdaget journalist i TV 2 Nettavisen, Marius Rosbach, hva som var skjedd.

Politiet fikk melding kl 12.37. Ved 13-tiden ble en mannlig lege konstatert død, etter å ha blitt knvistukket av en ukjent gjerningsmann på på Centrumsklinikken i Oslo.

- Jeg ble oppmerksom på at det sto en ambulanse ved bakdøren til Arbeidersamfunnet, oppå fortauet. Det stod flere politifolk rundt, og en politibil litt lenger bak på fortauet. Ytterligere to politibiler sto på plassen utenfor Sentrum Scene, forteller han.

Da Rosbach kom først kom til åstedet, var det få mennesker der. Litt senere var plassen full av mennesker, de fleste evakuert fra Sentrum Scene der der det har vært en stor konferanse i dag.

- Jeg var sammen med sønnen, han er bare to år og var mest opptatt av at det var bæbu-biler der, forteller Rosbach.

- Jeg tenkte med en gang at det kunne være alvorlig. Alt var som vanlig - bortsett fra bilene ute. Men døren sto åpen, og politiet tok seg god tid, sier han.

Det er for øvrig ikke første gangen Marius Rosbach blir vitne til en alvorlig kriminell handling. I fjor ble han øyenvitne et skudd-drama på Grünerløkka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere