*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg var den sterkeste og naboen døde

Politiet mener 45-åringen i Arendal kan ha ligget død i kottet siden 13. februar.

02.03.08 15:22

- Jeg ble forbanna og vi begynte å slåss. Jeg var den sterkeste og naboen døde, skal 25-åringen ha sagt om utfallet av krangelen mellom dem, ifølge Agderposten.

Naboen ble sist sett i live 13. februar.

Ved politiets pressekonferanse søndag fortalte politioverbetjent Jens Martin Reiersølmoen at den avdøde 45 år gamle mannen var funnet i tredje etasje i et kott. Mannen var slått mot kropp og hode, og alt tyder ifølge politiet på at det var et drap, skriver NRK .

Bodde i samme hus
25-åringen skal ha bodd i samme hus som den drepte mannen. Han er ikke en kjenning av politiet, men både offeret og den siktede skal ha tilknytning til et rusmiljø, sa politiet på pressekonferansen.

Politiet mener massiv vold mot hodet kostet 45-åringen livet. Obduksjonen vil finne sted mandag.

25-åringen skal ha lettet sin samvittighet overfor noen venner en tid etter hendelsen. Han skal ha vist et bilde av den døde. 25-åringen skal angivelig ha truet med å gi vennene samme behandling om de gikk til politiet. Politiet ville ikke kommentere disse opplysningene.

Ikke meldt savnet
De ønsket heller ikke å kommentere VGs opplysninger om at drapsofferet var bundet fast og slått i hjel. Den drepte mannen var ikke meldt savnet, men familien hadde vært urolige for ham, skriver NRK.

- Vi har foreløpig ikke noe motiv. Den siktede er heller foreløpig ikke spurt om han erkjenner skyld, sier etterforskningsleder Jens Martin Reiersølmoen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag