*Nettavisen* Nyheter.

- Jenta var sex-fiksert

Politimannen hevder kvinnen begynte å snakke om dildo og badekar-sex i avhør.

11.01.07 12:34

FOLLO TINGRETT: (Nettavisen) - Denne jenta var veldig sexfiksert. På eget initiativ i forbindelse med en anmeldelse om sin samboer, begynte hun å snakke om at hun hadde glemt dildoen sin hos sin mor og at de hadde seg i badekaret, sa den 48 år gamle poltimannen i avhør.

Politimannen er tiltalt for beføling, og nekter for å ha bedt kvinnen onanere under avhør.

Den 48 år gamle politibetjenten som er tiltalt for beføling, og for å ha knadd på kvinners bryst og bedt en kvinne onanere under avhør.

- Jeg har aldri gjort noe upassende med disse kvinnene. Men jeg er en person som har empati med folk, og kan godt gi folk en klem, sa 48-åringen i retten.

Den nå suspenderte politimannen er tiltalt for å ha befølt to kvinner i avhørssituasjon.

Strøk over brystene
Spesialenheten mener han ved en anledning, i januar i fjor, stilte seg bak en av disse kvinnene, la hånden sin på skuldrene hennes og førte hånden på innsiden og utsiden av bekledningen ned mot og på hennes bryster.

- Under avhøret skal tiltalte ha reist seg opp, og bedt kvinnen reise seg, før han stilte seg bak henne og strøk henne over brystene, sier aktor, politiadvokat Johan Martin Welhaven.

Han skal også ifølge tiltalen ha bedt den samme jenta om å kle av seg og onanere på kontoret hans. 48-åringen sier han aldri har bedt kvinnen om å kle av seg og tilfredsstille seg selv på hans kontor.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Gøril Huse

- Glemte dildoen

Politibetjenten hevdet i retten torsdag at det var kvinnen som på eget initiativ begynte å snakke om sex i forbindelse med avhøret av henne.

- Denne jenta var veldig sexfiksert. På eget initiativ i forbindelse med en anmeldelse om sin samboer, begynte hun å snakke om at hun hadde glemt dildoen sin hos sin mor og at de hadde seg i badekaret, sa 48-åringen i retten.

Han fortalte også at han hadde bedt sin overordnede om at en annen etterforsker måtte overta saken, nettopp fordi han var under etterforskning av Sefo for saker som hadde med sexprat i politiavhør å gjøre.

Senere i januar hentet han likevel kvinnen hjemme og tok henne til et nytt avhør på politistasjonen. Årsaken skal ha vært at den andre politibetjenten ikke var tilstede, og at avhøret måtte gå fort. Det dreide seg blant annet om brudd på et besøksforbud.

-Knadde på brystene
Spesialenheten mener tiltalte befølte en annen kvinne som var inne til avhør.

- Han ba kvinnen stille seg opp til veggen for å demonstrere hvordan man ransaket personer som ble pågrepet. Det er da han ifølge jentas forklaring først tok på brystene hennes utenfor bh-en, før han knadde på dem. Han tok også et tak i brystene under bh-en. Hun følte ubehag og var sjokkert, sa politiadvokat Welhaven i retten.

Så langt har tiltalte bare forklart seg om avhørene han hadde med den første kvinnen, men han nekter straffskyld for alle tiltalepunktene.

Nettavisen følger saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.