RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jentene mine tjener 40.000 kr dagen

Sist oppdatert:
Kristins karriere som horemamma startet da hun «litt tilfeldig» overtok en osloleilighet med et kjærestepar, to kvinner og en transvestitt.

Nettavisen møter den 39-årige kvinnen fra Østlandet i en leilighet i en bygård i Oslo sentrum.

Kristin (navnet er endret) sier at de to utenlandske kvinnene som til daglig selger sex fra leiligheten, er bortreist. De er på ferie i hjemlandet, der de begge har mann og barn.

- Se her, sier horemammaen og viser fram et håndskrevet, rosa papir.

Det er en prisliste for seksuelle tjenester. Den begynner på 900 kroner for samleie og avslører også at norske menn betaler 5000 kroner for å gjøre omtrent hva de måtte ønske med to kvinner i to timer.

- De har laget denne og viser den fram til kundene, for de snakker ikke så godt engelsk. Jeg syns det er litt søtt, sier Kristin.

Hun sier at kvinnene som jobber i leiligheten tjener fra minimum 10.000 kroner og opptil 40.000 kroner dagen.

- Ikke så bra forhold
Denne våren skal Stortinget ta stilling til om det skal bli ulovlig å kjøpe sex. Samtidig blomstrer sexindustrien i landet.

Les også:Vil ha sexkjøp-krig

To kjente formidlingsnettsteder viser bilder av henholdsvis 154 og 68 kvinner i osloområdet som tilbyr stripping, massasje og eskorte nå.

Det er ikke tvil om at kvinnene selger sex.

Kristins jenter annonserer også på de samme nettstedene. Disse annonsene utgis også i blader som man får kjøpt i kiosker rundt om i byen.

- Det er litt tilfeldig at jeg ble horemamma. Jeg var en stund i klubbmiljøet og i miljøet rundt strippeklubbene i Oslo. Der møtte jeg en del prostituerte kvinner og menn. De hadde ikke så bra forhold. I forbindelse med at jeg skulle arrangere en fest, var jeg innom en leilighet en fyr hadde. Der var det flere damer og menn - alle prostituerte. Han som eide leiligheten hadde gått lei og ville ut av det hele. Han spurte om jeg ville overta. Så jeg fikk nøklene og begynte å betale husleia på cirka 10.000 kroner i måneden, sier Kristin.

- Pent og ordentlig
- Jeg sørget for å hjelpe til med å betale husleien og sørge for at det var pent og ordentlig i leiligheten, slik at alle kunne tjene penger.

Hun sier at de prostituerte i leiligheten i den første perioden betalte dagsrater på 500 til 1000 kroner dagen, omtrent som på et hotell.

- Det er jo billigere enn hotell. Og fordi det er en leilighet så er det kjøleskap og de får laget seg mat. Jeg sørget for vask, strøm og stadige skifter av dørlåser, så de ikke ble rundstjålet av folk, forteller Kristin.

- Skambelagt
Det er to soverom i leiligheten. Det ene bor de to utenlandske kvinnene, det andre jobber de i. I det siste rommet er alt klart for neste kunde. Arbeidsredskaper som kondomer, glidemiddel og tørkeruller ved sengen taler sitt tydelige språk.

Kristin, selvtitulert horemamma, serverer te og kaffe i stua.

- Det nytter bare ikke med norske jenter til denne jobben. Prostituerte er så undertrykte her i landet og det er så skambelagt. Og de er uproffe. Min opplevelse av de norske jentene generelt er at ikke holder avtaler og klokkeslett, de lyver notorisk og tar med seg halve inventaret når de drar sin vei, sier hun.

- Hvor mange norske jenter har du være horemamma for?

- Ti norske, stort sett i alderen 25 til 40 år. Et par av de litt eldre er streite. De har rå leiligheter på vestkanten og feriehus i utlandet. Men flere av de unge ender opp som psykiatriske pasienter. Det er mye dop i dette miljøet. Ofte har jentene vært borti dop før de begynner som prostituert. Så får de mye penger og oppmerksomhet. De sitter der med 40.000 kroner i hånda og har fått høre at de er deilige dagen lang. Da er det lett å ta litt dop. Og lett å ta litt flere kunder enn det man skulle ha gjort, sier Kristin.

- Hva slags dop bruker de?

- Amfetamin. De tar ofte amfetamin før de begynner å jobbe.

- Ikke kokain?

- Nei, når de jobber så har de ikke tid til å snorte nye linjer hvert kvarter.

- Proffe utlendinger
Ifølge Kristin er de utenlandske jentene hun har hatt i leiligheten sin «veldig proffe». De fire hun har erfaring med har bakgrunn fra tre forskjellige europeiske land og har jobbet i land som Tyskland, Nederland og Spania.

- De jobber, står på og tjener masse penger. Og det er ikke noen traffickingofre eller mafia som står bak dem. De er selvstendige jenter som styrer seg selv, mener Kristin.

- Det er skikkelig tøffe jenter. De tar det easy. Det er pene jenter som ikke ser ut som om de er en dag over 30, og de har nok jobbet som prostituerte i en ti års tid, sier Kristin.

Ifølge hormammaen bruker de utenlandske jentene ikke harde narkotiske stoffer.

- De utenlandske jentene er så proffe. Jeg hører det når de treffer kunder - de bruker nøyaktig de samme ordene overfor alle kunder. Noen av de norske jentene prater og gir altfor mye av seg selv. «Kaffe kan han drikke hos kjerringa si! Få ham ut!» måtte jeg si til dem. Ei norsk jente som jobbet i leiligheten ga altfor mye av seg selv og ble psykisk utslitt i løpet av to uker, forteller Kristin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere