*Nettavisen* Nyheter.

- Jippi, jeg vant et kamera!

Foto: (Ole Erik Elsrud)

Her er den heldige hjemmesidevinneren.

- Jippi, nå kan jeg endelig dele mine Afrika-minner med venner og familie, jubler Ole Erik Elsrud.

Elsrud har akkurat fått vite at han har vunnet et videokamera i den store konkurransen på Nettavisens Hjemmesideservice.

Klikk her for å prøve vår hjemmesideservice gratis i 1 måned!

Nettavisen hjemmesideservice er en tjenste som tilbys alle Nettavisen-lesere, slik at de raskt og enkelt kan opprette sin egen hjemmeside.

Mange ønsker seg en hjemmeside, men mangler nødvendige programmeringskunnskaper. Med vår tjeneste kan du velge mellom over 200 maler, og opprette din familieside, reiseside, bryllupsside eller lignende.

Les mer om Nettavisen hjemmesideservice her!

Historier fra Afrika
For å delta i hjemmesidekonkurransen måtte leserne sende inn en god forklaring på hvorfor de skulle bli valgt ut til å bli den heldige vinneren.

Vår vinner sjarmerte juryen med å fortelle at han hadde vært på mange spennende reiser til Afrika, men at han på en av turene dessverre hadde mistet sitt videokamera.

Han ønsket seg et nytt videokamera slik at han kunne redigere eksisterende filmer, og publisere disse til glede for venner og kjente på sin hjemmeside. I tillegg ønsket han filme på sine fremtidige reiser, og igjen kunne dele uforglemmelige opplevelser med omverdenen.

Vi gleder oss til å se flere flotte bilder og filmer fra Afrika, og sender Ole Erik et videokamera i posten. I tillegg får han 12 måneders fri bruk av Nettavisens hjemmesideservice.

Her kan du besøke Ole Eriks reiseside.

Håndlagde kort
2. premien i konkurransen gikk til Anita Norhall, for hennes hjemmeside Kortkroken. Hun får også et videokamera og 6 måneders gratis bruk av Nettavisens hjemmesideservice. Anita har opprettet en hjemmeside for å promotere sine flotte og håndlagde kort. Hun forteller at hun begynte å lage kort som terapi og tankeavspredning, fordi hun kjemper med sykdom.

Hun ble overrakset over hvor enkelt hun kunne opprette en hjemmeside, og håper at hennes hjemmeside skal gjøre kortene hun lager bedre kjent. Klikk her for å besøke Kortkroken

Fjell og natur
3. premie gikk til Kim Sydow Paulsrud, som er naturfotograf på hobbybasis, og som ønsket seg et videokamera til sine oppdagelser i naturen. Kim får 6 måneders gratis bruk av hjemmesidetjenesten og vi håper han vil bruke tiden til å legge ut mange flere fine naturbilder og -historier. Her kan du besøke Kim sin side

Vi gratulerer alle vinnerne!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.