*Nettavisen* Nyheter.

- Kampklar om litt

Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)

Knut Storberget takker for alle hilsener, og gleder seg hemningsløst til valgkampen.

14.03.09 17:19

Knut Storberget ble sykemeldt i to nye uker før helgen, og kommer ikke tilbake til regjeringskvartalet før 29. mars.

Lørdag skulle justisministeren ha deltatt på fylkesårsmøtet til Hedmark arbeiderparti. Istedenfor sendte han en e-post som ble lest opp på møtet.

«Jeg legger ikke skjul på at det er ugreit for meg ikke å være med dere i dag» skriver Storberget. Han forteller at han har fått flere hundre hilsener, og at de har gjort godt for restitusjonen.

Fått mange hilsener
- De gjør meg enormt takknemlig, og overbevist om at ingen av oss kjemper alene, skriver Storberget.

I mailen skriver Storberget at han gleder seg hemningsløst til valgkampen, og avslutter med «Kampklar om litt», melder NTB.

Justisminister Knut Storberget ble sykemeldt etter at han falt om i sitt hjem 25. februar og fraktet til sykehus. Sykdommen kom etter en knalltøff periode med hijabsaken. Krangelen rundt bruk av hijab til politiuniformen gjorde at Storberget måtte avbryte vinterferien og returnere til Oslo.

Hardkjør
24. februar ba Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité om en forklaring på hijabsaken fra Storberget og statsminister Jens Stoltenberg. Dagen etter ble Storberget akutt innlagt på sykehus.

En av dem som har hamret løs på justisministeren i forbindelse med hijabsaken, var Frp-formann Siv Jensen.

- Nå er det slik at det noen ganger blåser rundt politikere, og at de blir syke. Men hva som feiler Knut Storberget vet vi ingenting om, og det har vi heller ingenting med, sa Frps Siv Jensen da Storbergets sykmelding ble kjent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.