*Nettavisen* Nyheter.

- Kanal 24 slår NRK

Vaktsjef Dag H. Nestegard er strålende fornøyd med første dag på jobb i Kanal 24, og føler han har tatt innersvingen på gamle kolleger i NRK.

01.01.04 14:10

- Dette er solide greier. Jeg føler at vi slo NRK på mange områder i dag. Spesielt er jeg fornøyd med dekningen fra Iran, sier vaktsjef Dag H. Nestegard i nyhetsredaksjonen til Kanal 24 til TV 2 Nettavisen etter første dag på lufta.

- Vi hadde reporter inne fra jordskjelvrammede Bam allerede klokken 10 i formiddag. Så hadde vi utenriksministeren med oss klokken 13, sier Nestegard.

Klikk på bildet for å forstørre.

35-åringen sier at problemene har vært små, og Nestegard tviler på at lytterne har lagt merke til dem. Og ikke minst opplever den tidligere NRKeren at nyhetsavdelingen i Kanal 24 har kraft og ikke minst hurtighet som gjør at de skal kunne slå storebror Dagsnytt på radionyheter.

Godt samarbeid
Samarbeidet med eierne ser så langt ut til å fungere godt. Gjennom TV 2 og NTB har Kanal 24 to korrespondenter i Iran.

- Vi hadde TV 2s reporter på lufta tidligere i dag. Vi har også avtale med NTBs utsending som skal ringe oss i løpet av dagen, sier han.

Nestegard er tidligere nestleder i NRKs utenriksredaksjon. 35-åringen har mange års fartstid i statskanalen, og merker stor forskjell på NRK og lille Kanal 24.

Liten og kjapp
- Jeg merker godt at dette er en liten organisasjon som kan snu seg raskt. NRK har mange beslutningstakere og bruker derfor lang tid på å gjøre endringer. Slik er det absolutt ikke her, sier en fornøyd Nestegard etter første dag på jobb.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag