RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjendis-club en brannfelle

Sist oppdatert:
Huseier vil kaste ut kjendisnattklubben Feliz etter at de skal ha sluppet inn for mange gjester.

(iBergen.no) Eiendomsselskapet Ole Bull Eiendom vil sette hele nattklubben på gaten og har tatt saken til to rettsinstanser, skriver Bergensavisen.

Den populære nattklubben frekventeres av byens kjendiselite, deriblant flere av Brann-spillerne. Ole Bull Eiendom hevder utestedet flere ganger har overtrådt maksimumsgrensen for hvor mange gjester man kan ha i lokalet.

Allerede i september ønsket de å kaste ut leietakerne som driver Feliz. To tellinger av gjester i mai og september i fjor viste henholdsvis 504 og 540 personer. Øverste grensen er 360 gjester.

- Skjer det en ulykke med personlig tragedier er det huseier som blir stilt til ansvar, sier Erik Andre Olsen i Ole Bull Eiendom til BA.

Gjentatte advarsler skal ikke ha ført fram hos Placer AS, som driver Feliz. Til BA sier de seg uenige med tellemetoden som er brukt, og mener det aldri har vært 540 personer inne i lokalet samtidig.

Gulating lagmannsrett mente imidlertid det var sannsynliggjort at det kan ha vært for overfylt i nattklubben og sendte saken til Bergen tingrett for en grundigere gjennomgang. Mandag vil tvisten legges fram for tingretten.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere