RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gøril Huse

- Kjøkkenkrangel utløste knivdrama

Sist oppdatert:
En diskusjon om mangler på kjøkkenet kan ha utløst det blodige knivdramaet i Oslo torsdag.

Fem personer ble skadd under et voldsomt slagsmål på åpen gate på Grønland i Oslo torsdag. Flere tilfeldige personer var vitne til det blodige dramaet som endte med at fire personer ble sendt til sykehus, mens én ble kjørt til legevakta.

Startet på kjøkken
En kjøkken-krangel kan ha utløst opptrinnet.

Bråket startet inne på en kurdisk fritidsklubb på Grønland, og politiet avhørte torsdag kveld innehaveren av klubben, en 44 år gammel mann. Innehaveren har fortalt at det oppstod en diskusjon mellom ham og en av de siktede mennene inne på kjøkkenet på klubben. Krangelen skal ha handlet om feil og mangler på kjøkkenet.

Diskusjonen mellom 44-åringen og mannen inkluderte etterhvert mannens tre brødre, samt en annen person. Alle fem endte opp med knivskader.

Avhørte flere
Politiet har torsdag kveld avhørt flere av de involverte i saken. Den ene av mennene må bli liggende på sykehuset over natten, og vil derfor ikke kunne bli avhørt forløpig.

Alle de fem involverte er siktet i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere