RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjøpte alkohol på Color-ferge

Sist oppdatert:
Robin Øy Didriksen (17) som druknet på danmarkstur, kjøpte alkoholen selv. Det hevder avdødes kamerat.

Kameraten som reiste sammen med Øy Didriksen hevder at avdøde fikk kjøpe både øl og rusbrus i skipets taxfree-butikk. Han opplyser videre at de to ikke disponerte lugar på skipet, og at alkoholen ble drukket i baren, skriver NRK Vestfold.

Det var i påsken at Øy Didriksen ble funnet død i havnebassenget i Hirtshals. Da hadde de to kameratene prøvd å komme inn på flere utesteder i Hirtshals, men ble nektet fordi de var for fulle.

Informasjonsdirektør Helge Otto Mathisen i Color Group vil ikke kommentere kameratens opplysninger overfor NRK Vestfold.

17-åringer får kjøpe

Like etter at Øy Didriksen ble funnet i havnebassenget, opplyste Color Line at det var mulig for 17-åringer å kjøpe alkohol ombord.

- Ifølge våre regler må man være 18 år for å reise på slike overnattingsturer. Vi tar utgangspunkt i året man fyller 18 år. Da kan de også bestille øl og vin i baren, sa markedssjef Odd Grønberg i Color Line til Agderposten.

Senere har Color Line konkludert med at Øy Didriksen drakk alkohol på fergen, men at han ikke kjøpte varene selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere