RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjør forsiktig og hold avstand

BUSSFORSINKELSER: I Vestfold melder Vestviken kollektivtrafikk at det er veldig glatt enkelte steder i Vestfold og Telemark og at det vil føre til forsinkelser. Bildet er fra E18 ved Lanner i Telemark mandag morgen.
BUSSFORSINKELSER: I Vestfold melder Vestviken kollektivtrafikk at det er veldig glatt enkelte steder i Vestfold og Telemark og at det vil føre til forsinkelser. Bildet er fra E18 ved Lanner i Telemark mandag morgen. Foto: Webkamera (Statens vegvesen)
Sist oppdatert:
Flere politidistrikter advarer for svært glatte veier. Forsinkelser på busslinjer i Oslo, Akershus, Vestfold og Buskerud.

Meteorologisk institutt har advart for regn som fryser til is på bakken Østafjells mandag, og i Buskerud og Østfold melder politiet om tidvis svært glatte veier mandag morgen.

Ruter melder om glatte veier og mye trafikk og varsler forsinkelser på samtlige busslinjer i Oslo og Akershus.

I Vestfold melder Vestviken kollektivtrafikk at det er "veldig glatt enkelte steder i Vestfold og Telemark" og at det vil føre til forsinkelser.

Se trafikkmeldinger fra Statens vegvesen

VÅTT: Mye nedbør over Østlandet mandag morgen. Bildet viser E6 ved Vestby i retning Moss.

- Politiet vil advare om glatte veier i distriktet, enkelte steder svært glatt på grunn av underkjølt regn. Kjør forsiktig og hold avstand, skriver Søndre Buskerud politidistrikt på Twitter rett før klokka 03.

- Flere meldinger om at det er tidvis svært glatt på småveiene i Østfold, melder Østfold politidistrikt, klokka 07.

Se obs-varsel fra Meteorologisk institutt her

Følg vår liveblogg om trafikken her:
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere