RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kom hjem, Sophie

(Politiet)
Sist oppdatert:
Familien til forsvunnede Sophie Hvitstein kan ikke forstå hvordan jenta kunne forsvinne fredag kveld. Nå ber de datteren om å komme hjem.

- Jeg har snakket med moren og faren flere ganger i dag. De er redde. Men det er jo indikasjoner på at hun er oppe og går, og det gir håp, sier Bjørn Steen, som er en god venn av familien, til TV 2 Nettavisen.

Foreldrene til den 12 år gamle jenta tar forsvinningen svært tungt. Derfor har Steen så langt tatt seg av henvendelser for å lette tyngden på familien. Fra sitt hjem i Tønsberg administrerte mandag han og hunden Reuters det som var av pressehenvendelser i håp om at medieomtalen skal få vitner eller Sophie selv til å melde seg.

- Det var ingenting i familien som skulle tilsi at hun ville stikke av. Min innstendige bønn til Sophie er at hun kontakter familien og reiser hjem.

Han forteller at Sophie er en voksen og bestemt jente, og bekrefter at hun hadde hatt kontakt med andre gjennom internett.

- Det har vel alle jenter på den alderen.

Fredag kveld var hun hos sin mor som bor i Tønsberg sentrum. Ved 18.30-tiden skulle hun gjøre et ærende for sin mor, men kom ikke tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere