*Nettavisen* Nyheter.

- Kone (27) og barn (3) drept

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

En 32 år gammel mann har begått selvmord, mens kona (27) og barnet (3) er funnet drept i parets hjem.

16.04.06 22:22

Tips oss: MMS/SMS: NATIPS til 1984. Mail: vaktsjef@nettavisen.no Tlf: 21006010.

Det var klokken 11.10 søndag formiddag at turgåere meldte fra til politiet om at de hadde funnet en død mann ved Vestmarksetra. Da politiet kom til stedet slo de straks fast at mannen hadde tatt sitt eget liv.

Ukjent våpen
Etter å ha funnet id-papirer på mannen, forberedte politiet varsling av hans nærmeste familie, som bodde i Sandvika.

- Mens vi holdt på med det, fikk vi beskjed om at noe hadde skjedd i mannens hjem. Da hadde bekjente funnet kone og barn drepte der, sier politioverbetjent Olav Brubakk ved Asker og Bærum politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet vil ikke si noe om hvordan mannen har tatt livet sitt. De vil heller ikke gå ut med informasjon om våpen mannen eventuelt har brukt på sin kone og datter.

- Tror ektemannen har gjort det
- Nå driver vi med full åstedsgransking, men vi føler oss temmelig sikre på at det er ektemannen som har tatt livet av sin kone og sitt barn. Vi har ingen holdepunkter for å si at det er noen flere involverte her, sier politioverbetjent Brubakk.

Politiet regner med at drapene har skjedd mellom midnatt og morgenkvisten søndag. Bakgrunnen er sms-aktivitet på mobiltelefonene til de involverte. Det er allerede foretatt avhør av parets bekjente. Det drepte barnet er så vidt politiet vet parets felles barn.

Familie i utlandet
- Vi er litt tilbakeholdne med informasjon om saken fordi vi ikke er sikre på at begges familier er varslet. Familiemedlemmer skal oppholde seg i utlandet, og det er derfor mer komplisert å nå dem, sier Brubakk.

Foreløpig vil politiet ikke si noe om hvordan kone og barn ble drept, men de mener å ha funnet drapsvåpenet i familiens hjem.

- Vi er selvfølgelig ikke helt sikre, men vi tror vi har funnet drapsvåpenet, sier Brubakk.

Verken mannen, som politiet mistenker for å ha tatt livet av kone og barn, eller kona har tidligere hatt kontakt med politiet.

TV 2 Nettavisen følger saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.