RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kvinne voldtok mann

Sist oppdatert:
Statsadvokaten i Hordaland tiltaler en 23 år gammel kvinne for å ha voldtatt en mann i 30-årene.

Det var i en leilighet i Bergen sentrum 4. januar i fjor at episoden skal ha skjedd. Saken fikk stor oppmerksomhet da den ble kjent i fjor. Den 30 år gamle mannen anmeldte kvinnen for voldtekt.

Mannen hadde festet sammen med kvinnen og sovnet på sofaen i leiligheten. Han har forklart til politiet at han våknet av at kvinnen forgrep seg på ham. Han gikk deretter hjem til sin kjæreste. Senere den dagen anmeldte han forholdet, skriver BA.

Kvinnens 40 år gamle venn var tidligere siktet for medvirkning til voldtekt. Saken mot mannen er henlagt. Statsadvokat Jarle Golten Smørdal har siktet kvinnen etter straffelovens paragraf 192, for å ha hatt sex med en bevisstløs person.

– Min klient er informert om tiltalen. Hun har ingen kommentar til dette. Det er høyst uvanlig at en kvinne blir tiltalt for voldtekt. Jeg har vært borti mange sedelighetssaker, men har aldri opplevd en slik sak før, sier kvinnens forsvarer, Per Magne Kristiansen til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere