RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kyss meg, jenta mi, kyss meg

(Foto: Kjetil Mæland/Nettavisen)
Sist oppdatert:
Etter å ha drapstruet henne, og dratt av henne klærne, endret voldtektsmannen karakter.

- Det verste var at han sa «takk» etterpå, sier den 23 år gamle kvinnen som ble voldtatt natt til 31. desember 2006.

En iraker (28) står tiltalt for voldtekten i Oslo tingrett. DNA fra mannen ble senere funnet i kvinnen. Den 28 år gamle mannen nekter likevel for at han har voldtatt kvinnen, eller forsøkt å voldta en annen kvinne tidligere den kvelden.

- Først var han brutal. Så, når han hadde fått det han ville, så ble han en helt annen tone. Han snakket til meg som om jeg ville det, forteller kvinnen til Nettavisen etter at hun vitnet i Oslo tingrett.

Pekte ut 28-åringen
Tirsdag fortalte den unge kvinnen hvordan hun ble voldtatt av den 28 år gamle tiltalte. Hun har tidligere ikke klart å peke ham ut på bilder, men mente hun kjente ham igjen i rettssalen.

- Jeg kjenner ham igjen. Jeg kjenner kroppsbygning og trekk i ansiktet, sa hun.

Natt til 31. desember 2006, cirka klokken 04.50, hadde hun selv sluppet ham inn i bygården i Motzfeldts gate i Oslo. Hun hadde vært på byen og var på vei hjem. Mannen hadde sagt at han hadde glemt nøkkelen. Jenta åpnet portdøren, og gikk mot inngangsdøra til blokka da hun hørte mannen si: «Hvis noen trenger sex, kan du hjelpe til?»

- Ikke skrik, eller jeg dreper deg
- Jeg snudde meg og så rart på ham og sa «nei», fortalte den unge kvinnen i retten.

- Deretter snudde hun seg og gikk videre. Sekunder senere hoppet han på henne bakfra, dyttet henne i ryggen og tok kvelertak på henne.

- Jeg hylte ut og datt ned på kneet. Så sa han «ikke skrik eller så dreper jeg deg». Han dro meg inn til veggen på bygget. Jeg hadde på meg skjørt og strømpebukse. Han dro skjørt og strømpebukse ned til knærne. Jeg tenkte «dette skjer ikke. Det skjer ikke» fortalte kvinnen i retten.

Med gråtkvalt stemme fortalte kvinnen hvordan hun ble paralysert, og livredd for sitt liv. Da han hadde fått av benklærne hennes, endret mannens stemme seg fra å være mørk, til å bli mykere. Han sa «kyss meg jenta mi. Kyss meg».

- Han snakket til meg som jeg ville det. Sa ting som «å jenta mi, snille jenta mi, du er så snill». Så kom det en mann ut fra bygården. Han sa ingenting, men sto og fektet med armene.

Tilskuer gjorde ingenting
I retten ble kvinnen spurt hvorfor hun ikke skrek når det sto en annen mann og så på det som skjedde.

- Det var en ny mann som kom, så jeg klarte ikke å stole på at det var noen vits, sa kvinnen i retten.

Upåvirket av tilskueren, reiste voldtektsmannen seg opp og kledde på seg.

- Han så på meg og sa «takk» før han gikk. Jeg reiste meg opp. Den andre mannen som sto der gjorde ingenting. Han holdt ytterdøra opp for meg da jeg gikk inn i blokka, fortalte kvinnen.

Halvnaken kom kvinnen seg inn i leiligheten til et familiemedlem. Deretter ble politiet tilkalt, og kvinnen ble fraktet til voldtektsmottaket.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere