RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Leiemorder skulle drepe politi

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
To menn i Hedmark ble i går fengslet, siktet for å ha hyrt inn leiemordere fra Balkan. En av dem som skulle likvideres, var en politimann.

Det skriver avisa Glåmdalen torsdag. Ifølge kilder avisa har vært i kontakt med, planla de to varetektsfengslede mennene, hvorav minst den ene er fra glåmdalsdistriktet, å få utført to drap. En av dem som angivelig skulle likvideres, er politibetjent.

- Jeg kan bekrefte at to menn er fengslet for to uker med brev- og besøksforbud. Saken er alvorlig, men utover det kan jeg ikke kommentere saken av hensyn til den videre etterforskningen, sier politiadvokat Rolf Thoresen til TV 2 Nettavisen.

De to mennene ble fengslet på grunnlag av fare for bevisforspillelse. Thoresen vil ikke si noe mer om pågripelsene eller omstendighetene rundt saken.

- Jeg kan si at de to er menn. Jeg kommenterer ikke alder eller nasjonalitet, sier Thoresen til TV 2 Nettavisen.

Etter det Glåmdalen erfarer, skal de to drapsplanleggerne ha hyret inn en person av utenlandsk opprinnelse, trolig fra Balkan, til å utføre drapene. Politiet planlegger derfor etter det Glåmdalen erfarer ytterligere arrestasjoner i saken.

I går ble det holdt lukket fengslingsmøte i Hamar Tinghus. Bakgrunnen for at det var lukkede dører, er ifølge politiadvokat Rolf Thoresen fare for bevisforspillelse. Det betyr at politiet frykter noen vil ødelegge bevis dersom arrestasjonen og fengslingen blir offentlig kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere