RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Levde i frykt for ektemannen

Sist oppdatert:
Ingse Rønnestads venninne tegnet i retten onsdag et bilde av drapstiltalte Trond Ramsland som en voldelig og sjalu ektemann.

- En dag tar han livet mitt, skal Ingse Rønnestad ha sagt til sin venninne, advokat Line Ingebritsen, skriver Bergens Tidende.

I Bergen tingrett onsdag tegnet vitnet et bilde av en mann som tydde til vold i dagliglivet.

- Ingse fortalte at hun hadde blitt slått. Hun fryktet hva Trond Ramsland var i stand til å gjøre neste gang, sa venninnen.

Hun fortalte at ektefellene først hadde hatt et helt normalt forhold, men at problemene etterhvert bare ble verre og verre. Det endte med at Rønnestad tok med seg barna og flyktet til et krisesenter.

Den drapstiltalte skal ifølge venninnen flere ganger ha slått Rønnestad, en gang skubbet henne ned en trapp og en annen gang kastet henne ut av bilen mens den var i fart.

Hun vitnet også om det hun mente var Ramslands sjalu sider og hans konspirasjonsteorier.

- Trond mente han aldri kunne vinne frem i barnefordelingssaken, på grunn av en konspirasjon mellom påtalemyndighet, dommer og overvåkingspolitiet, sa vitnet ifølge Bergens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere