*Nettavisen* Nyheter.

- Løslatt 07.57 - ranet 08.32

Politiet mener 18-åringen ranet en kvinne med kniv bare en halvtime etter at han forlot arresten, hvor han satt for et annet ran.

25.01.08 10:47

Ta debatten nederst i saken!

(iOslo.no) 18-åring ble pågrepet i går, etter at en kvinne ble ranet med kniv ved Akerselva. Litt senere ble 18-åringen og en annen mann pågrepet av politiet da de skulle kjøpe narkotika ved Jernbanetorget. 18-åringen hadde kvinnens lommebok på seg da han ble tatt klokken 10.27 i går.

Løslatt - tatt igjen
Fredag morgen klokken 07.57 ble 18-åringen løslatt fra arresten i politihuset på Grønland. Klokken 08.32 mener politiet han på nytt begikk et ran - da også ved Akerselva. Kvinnen ble ranet på Vaterlandsbrua.

- En kvinne ble ranet av en person med kniv. Nå har vi pågrepet en 18 år gammel mann som passer til signalementet, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad i Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Fem politibiler lette i området rundt Oslo S etter mannen. Klokken 08.50 ble han pågrepet på Vaterlandsbrua, og ført i håndjern inn i en politibil.

Hvor er ransofferet?
- Han gikk egentlig rett ut fra arresten til Akerselva og ranet et passende offer, sett fra hans side, forteller Hjulstad.

Politiet jaktet på gutten rundt omkring i området, og til slutt ble han tatt. Problemet nå er at politiet ikke får kontakt med personen som ble ranet i dag.

- Vi får ikke kontakt med offeret. Det var et vitne som ringte til oss og fortalte om dette. Vi vil veldig gjerne han kontakt med vedkommende. Personen bes ringe 02800, og vil derfra få hjelp av politiet, sier Hjulstad.

18-åringen skal være registrert med mange saker hos politiet. Ransofferet ble ikke fysisk skadet.

Les flere nyheter fra iOslo.no

Delta også i debatten i Veggavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.