*Nettavisen* Nyheter.

- Mamma banket kjæresten min

Karin Stoltenberg løp inn på rommet og gjøv løs på datterens kjæreste.

24.11.08 07:58

(SIDE2:) I et stort intervju med KK, gjengitt i Dagbladet, forteller Nini Stoltenberg om tiden da hun var involvert i det hun selv kaller et destruktivt forhold.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nini Stoltenberg ble narkoman i en alder av 27 år. Da Tonje Steinsland på TV 2 intervjuet Nini Stoltenberg sa hun at heroinavhengigheten egentlig begynte mer eller mindre tilfeldig.

- Ble fristet til å prøve
- Jeg satt på kafé i Oslo. Der satt også to narkomane. De begynte å slåss, og det ramlet noe ut av lomma. Jeg plukket det opp, og så at det var heroin, fortalte Nini Stoltenberg til Tonje Steinsland. Hun og hennes daværende samboer bestemte seg for å forsøke stoffet.

LES MER: - Fant en pakke heroin på gulvet

Hun sier i intervjuet at hun tror foreldrene klandrer seg selv for at hun ble narkoman, men at hun selv mener de ikke skal være sinte på seg selv.

Sint ble imidlertid Karin Stoltenberg en gang da datteren og hennes ekssamboer overnattet hos familien. Hun sier paret begynte å krangle voldsomt da de var hos hennes foreldre.

- Gikk løs på kjæresten
- Hun stormet inn til oss og gikk løs på ham. Bæng-bæng!, sier Nini Stoltenberg i intervjuet. Hun sier hun kan le av episoden i etterkant, men sier at hun forstår morens fortvilelse.

I intervjuet sier Nini at hun er stolt av morens reaksjon. Selv sier Karin Stoltenberg til Dagbladet at hun ikke vil kommentere episoden, men sier hun er glad for at datteren er stolt av henne.

Etter at Nini Stoltenberg har kommet seg ut av misbruket, har hun blitt en talsperson for ikke å kriminalisere narkotikamisbrukere. I dag er hun samboer med Karl-john Sivertsen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag