RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Masserte meg i skrittet

Sist oppdatert:
Nå rømmer den ene av taxisjåførens ofre fra Oslo.

(iOslo.no) Saken mot den overgrepstiltalte drosjesjåføren (30) startet i Oslo tingrett i dag. De to fornærmede kvinnene satt ansikt til ansikt med mannen som skal ha forgrepet seg på dem. Den tiltalte sjåføren erklærte seg ikke skyldig etter tiltale.

Natt til søndag 6. mai i fjor huket den ene kvinnen (35) en drosje på vei hjem fra fest. Hun betaler for seg og forlater bilen.

Angrepet bakfra
- Så spør han om jeg vil ha massasje. Jeg sier at jeg overhodet ikke trenger noe massasje og fortsetter å gå, forklarte kvinnen i retten.

Mannen skal da ha gått ut av bilen og angrepet kvinnen bakfra.

- Han tar tak i brystet mitt, noe som gjør meg veldig redd. Han sier så at han skal «vise meg hvordan han skulle gjøre det her». Jeg var sikker på at jeg skulle bli voldtatt, forteller kvinnen og legger til:

- Han var veldig brutal og gjorde masserende ting foran og bak. Jeg har aldri blitt så nedverdiget i hele mitt liv.

Videre skal sjåføren ha tatt tak i skrittet og rumpa til kvinnen, mens hun kjemper for å komme seg løs. Til slutt greier hun å smette inn døren til leiligheten og løper i sikkerhet. Episoden har gått sterkt inn på henne.

Tør ikke leve som før
- Jeg tør ikke reise på ferie, gå morgenturer og se folk inn i øynene, sier hun.

Den andre kvinnen (51) fikk livet snudd opp ned den 27. juni. Hun ble kjørt hjem på nattetid av samme sjåfør. Utenfor kvinnens leilighet skal mannen ha angrepet henne, klådd på henne og prøvd å kysse, ifølge kvinnen. Kvinnen kjempet for å ikke bli holdt fast, men blir klådd på - noe mannen innrømmer i retten.

- Jeg gir ham alle pengene jeg har, og trodde det var over da, sier hun før hun begynner å gråte i retten.

Tok ut penis
Mannen skal da ha kommet bak henne og presset henne inn i oppgangen.

- Plutselig ser jeg at kjønnsorganet hans er ute. Da dytter jeg ham ut og løper opp trappen, sier hun.

51-åringen forteller at hun har blitt frarøvet friheten sin, at seksuallivet er borte og alt har blitt snudd på hodet.

Den tiltalte erklærte seg ikke skyldig, men innrømmer at han gjorde fysiske tilnærmelser mot den 35-åringen og brukte fysisk makt for å ta penger fra den andre kvinnen etter drosjeturen. Da mannen forklarte seg var det tydelig at begge de fornærmede kvinnene var sjokkerte over hans versjon av saken.

- Hun smilte og lo
- Jeg tok på henne (35-åringen journ.anm.) her og der, men hun bare smilte og sa hun var sliten. Så kysset hun meg på begge kinnene og gikk videre. Jeg mener hun var fornøyd med det som skjedde, sier mannen i retten.

51-åringen sier til iOslo.no at hun ikke orker å bo i Oslo mer etter det som har skjedd.

Redd for hevn
- Herregud, hva er det med den mannen? Har han rett til å behandle oss sånn? Heldigvis skal jeg flytte, for han vet hvor jeg bor. Jeg er redd for at han skal hevne seg, avslutter hun.

Tingrettens dom faller fredag.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere