RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Privat/Dagsavisen)

- Melder seg ikke i dag

Sist oppdatert:
Tanjas drapssiktede kjæreste lar seg ikke skremme av at politiet truer med å offentliggjøre bilde av ham.

21-åringen vil trolig ikke melde seg før om en uke. Det opplyser advokat John Christian Elden til TV 2 Nettavisen. Elden bistår familien til avdøde Tanja Petrusson (20).

- Det er lite sannsynlig at han melder seg i dag, i og med at han trenger tid til å tenke. Jeg håper han tenker raskt, men det kan også ta en tid for han å reise til Oslo. Han skulle ta kontakt før han kom, og antydet at det ville skje om en ukes tid. Han vet at han blir etterlyst i mellomtiden, sier Elden til TV 2 Nettavisen.

21-åringen er etterlyst for drapet på en 41 år gammel kvinne på søndag.

Kvinnen som ble drept, var selv siktet for uaktsomt drap etter at hun skal ha satt en dødelig overdose på Tanja Petrusson (20).

Politiet opplyste på mandag at de vil gå ut med navn og bilde på 21-åringen om han ikke melder seg i løpet av tirsdagen.

- Politiets trussel om å etterlyse ham med bilde, har ingen effekt, i og med at avisene bruker det uansett når noen er siktet for drap, sier Elden til TV 2 Nettavisen.

Elden har oppfordret ham til å snakke med politiet.

- Han vet jeg bistår familien, og han trenger å søke råd. Det vil klart være til hans fordel å forklare seg til politiet, sier Elden til TV 2 Nettavisen.

Det er usikkert om Elden vil representere 21-åpringen i saken.

- Jeg må presisere at jeg bare har rådgitt han i den vanskelige situasjonen han nå er i, og at vi må komme tilbake til om jeg skal forsvare ham, siden jeg allerede bistår Tanjas pårørende, sier Elden.

I et intervju med TV 2 Nyhetene sier moren til Tanja at 21-åringen elsket henne så høyt at han kunne være villig til å gå i døden for henne.

Se tv-intervjuvet her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere