RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Mette-Marit klemte meg

Sist oppdatert:
Sven O. Høiby mener han hadde nærkontakt med datteren under dåpslunchen på Slottet lørdag - men han er ikke helt sikker.

- Jeg tror det var Mette-Marit som kom hen og ga meg en klem, en på hvert kinn, sa en tydelig rørt og fornøyd Høiby til pressekorpset utenfor Slottet lørdag ettermidag.

Høiby var en av de første som forlot Slottet etter dåpslunchen, ved 17-tiden. Da hadde han vært gjennom en lang dag med både barnedåp i Slottskapellet og påfølgende lunch.

Ingrid Alexandras morfar sier han snakket både med sin datter og hennes svigerforeldre.

- Jada. Vi gratulerte hverandre med dagen, og ønsket oss lykke til, sier Høiby til TV 2-nyhetene. Han håper at dagens familietreff kan gi grobunn for forsoning.

- Vi får vente og se. Men det virket positivt, sier han.

Tæl i jenta
Etter klokken 17 lørdag var dåpslunsjen over og gjestene strømmet ut igjen fra slottet. Alle var begeistret over dagens begivenhet og lunsjen som hadde vart i rundt tre timer.

- Veldig koselig, men større enn de fleste barnedåper. Det er tæl i jenta, hun protesterte høylytt og jeg tenkte på alle de knepene man lærer seg for å roe ned spedbarn, sa Kristin Halvorsen (SV) til NTB.

- En flott og verdig dåp, og en hyggelig lunsj. Kongens tale var veldig bra, det var en tale med perspektiv, sa Jens Stoltenberg (Ap).

Celeber borddame
Statsminister Kjell Magne Bondevik (KrF) var også vært fornøyd.

- En stor nasjonal begivenhet og et nydelig barn. Selv hadde jeg gleden av å sitte ved siden av den svenske kronprinsessen Victoria, oppsummerte statsministeren til NTB. Han hadde samtalet med den svenske arveprinsessen om unionsjubileet i 2005 og internasjonale temaer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere