RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nekter å tro han er drapsmann

Sist oppdatert:
SARPSBORG/OSLO (TV 2 Nettavisen): Foreldrene til Yuang Wu nekter å tro at fetteren står bak drapet på Wu og kjæresten. - Sunn fornuft tilsier at det ikke er han, sier de i et intervju med TV 2. Se intervjuet her.

TV 2 snakket med foreldrene da de torsdag besøkte Musikk Instrument Akademiet i Sarpsborg - skolen hvor både de drepte og den siktede fetteren studerte.

Se hele intervjuet på web-TV

Var gode venner
- Vi nekter å tro at det var fetteren som drepte dem. Han og Yuang (den drepte gutten) hadde et veldig godt forhold hjemme i Kina, sier foreldrene til Yuang Wu.

- Det er veldig vondt og vi hadde aldri trodd at noe så forferdelig kunne skje her i Norge. Det er helt forferdelig. Saken kom veldig uventet på oss, sier foreldrene.

Som TV 2 Nettavisen skrev torsdag formiddag, ønsker familien å treffe den drapssiktede fetteren. Dette for å spørre ham om hva som egentlig har skjedd.

Fetteren får derimot ikke lov til å ta imot besøk, siden han onsdag ble varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud.

- Vi har tillit til norske myndigheter, sier foreldrene i en kommentar.

Fikk Yus harpe
Foreldrene tok seg god tid da de besøkte skolen i Sarpsborg. De hadde møte med både skoleledelsen og de andre kinesiske studentene.

Deretter fikk de omvisning i instrumentverkstedet, og ble overrakt harpen som den drepte jenta hadde påbegynt. Som et minne fikk de også med seg hennes verktøykasse.

Besøket var en sterk opplevelse for begge familiene. Den drepte guttens mor brøt ut i gråt flere ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere