RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Onanerte på Sørenga: Får svi på pungen


SØRENGA: Sørenga Sjøbad i Oslo ble besøkt av et titalls tusen mennesker hver dag da sola varmet som best i mai. 25. mai ble flere tatt for uanstendig oppførsel.
SØRENGA: Sørenga Sjøbad i Oslo ble besøkt av et titalls tusen mennesker hver dag da sola varmet som best i mai. 25. mai ble flere tatt for uanstendig oppførsel. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
5000 koster det å onanere på badestranden.

Den 43 år gamle mannen med bakgrunn fra Midtøsten ble pågrepet av politiet etter at badegjester hadde meldt fra til politiet om den angivelig onanerende mannen. Mannen selv har nektet for at det skjedde, og vedtar ikke boten på 5000 kroner. Derfor havner saken i Oslo tingrett.

- Bakgrunnen for forelegget er informasjon innhentet fra politipatruljen på stedet. Den ble tilkalt av personer som hadde observert hendelsen. Forelegget ble ikke vedtatt personen. Han var ikke enig i at det som hadde skjedd og saken er derfor oversendt til retten, sier politiadvokat  Kai-Gunnar Schwed Nygård til Nettavisen.

Løp nakne rundt

Badeplassen Sørenga i Oslos nye bydel har blitt svært populær siden den åpnet i 2015.

Fredag 25. mai var en av de varmeste dagene hittil denne sommeren og før oljeutslippet stengte badeplassen. Den angivelig onanerende badegjesten var ikke den første som hadde tatt den helt ut denne fredagen.

Tidligere på dagen hadde to menn blitt bortvist fra området fordi de hadde løpt naken rundt og klapset jenter på rumpa.

Oppgitte naboer

Opp mot 30.000 mennesker besøker Sørenga Sjøbad på varme sommerdager.  Det har lenge vært et skår i bogleden for beboerne på Sørenga

Bråk, nakenbading, sprøytespisser og offentlig urinering er blant problemene naboene har klaget over, skrev Aftenposten i slutten av mai.

– Det er vakthold til klokken 23.00 på kvelden, så blir det Texas om natten. Det bør være synlig politi og vakthold hele natten. Og vektere bør få myndighet til å bortvise folk på offentlige plasser. Når vektere kontakter politiet for å få bistand, har ikke politiet kapasitet. Så det er på stedet hvil, sier styreleder Kevin Wright i Sørenga Sameiet 7 til E24.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere