RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørn Lecomte

- Oslo-mann torturert av narkobande

Da han ikke betalte dopet, ble han slått med metallrør over hele kroppen i to timer.

(iOslo.no) I alt fire personer er tiltalt i den kombinerte mishandlings- og narkosaken i Oslo tingrett som starter mandag. Også offeret, en 25 år gammel mann, står tiltalt. Han skal ha kjøpt kokain på kreditt for 60.000 kroner av narkobanden, som har utenlandsk opprinnelse.

Men da han ikke betalte for narkotikaen, bestemte selgerne seg for å grovt mishandle mannen. Ifølge tiltalen ble han kidnappet da han satt på utestedet Kjøkken og Bar i Møllergata 13. februar i år. Han ble geleidet ut av kafeen og de truet med å stikke ham i ryggen om han prøvde å stikke av.

- Slått i to timer
Videre skal mannen ha fått slag i ansiktet og blitt kjørt til en leilighet på Oppsal. Det ble han kommandert til å kle av seg til bare underbuksa og legge seg på magen.

Offeret ble bundet med tape før narkobanden gikk løs på ham med metallrør. Han ble slått med metallrøret på ryggen, lårene, baken og underfotbladene i to timer. 25-åringen fikk åpne sår og blødde så kraftig at han ble sykmeldt i en måned på grunn av mishandlingen, ifølge tiltalen.

- Bare en forsmak
Etter den to timers lange torturen ble offeret så fortalt at seansen bare var en «forsmak» på hva han kunne vente seg om han ikke betalte for kokainen. Trusselen skal angivelig ha gått ut på at 25-åringen skulle kidnappes til Tønsberg hvor ingen ville finne han, samtidig som de viste frem en kniv og sa at han «skulle sprettes opp».

Dom i saken faller om halvannen uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere