RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Oslo-mann trolig omkommet

Sist oppdatert:
Politiet i Oslo leter nå i Nordmarka etter den savnede Peder Magnus Haugen (31). Politiet tror han er omkommet.

Haugen har vært meldt savnet siden han ikke møtte på jobb til sin doktordisputasstilling ved Universitetet i Oslo mandag 15. mai.

Mandag gikk politiet ut med en etterlysning av 31-åringen og opplysninger om klesdrakt og sykkelen han trolig har brukt da han forsvant. 31-åringen er en ivrig fluefisker, og syklet ofte både i Nordmarka og Østmarka for å sjekke ut forholdene i småvannene. Tirsdag fant politiet sykkelen hans et stykke fra en av hovedferdselsårene i marka.

- På bakgrunn av at vi nå har funnet sykkelen hans og hvor lenge han har vært savnet, tror vi at vi nå leter etter en omkommet person, sier politibetjent Kjell Berg i Saknetgruppa i Oslo politidistrikt.

Det foregår nå søk med hund i det aktuelle området der sykkelen ble funnet. Hovedrednigssentralen er koblet inn i bildet, og det vil blir foretatt søk i vannene i området med dykkere.

- 31-åringen er en normal, oppegående fyr som er vant til å ferdes i marka, og som normalt har mye kontakt med familien sin, sier Berg.

Familien, politiet og et redningshelikopter har tidligere vært brukt i letingen etter den savnede i områder han ofte beveger seg.

Venner av 31-åringen har også startet en mailkampanje i forbindelse med at politiet har gått ut med savnet-meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere