RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Passet barn for å skjule drap

Sist oppdatert:
Slik kobler politiet Dungs svigermor til drapssaken.

Politiet tror den siktede svigermoren passet Dungs to små barn i nesten to uker etter at moren ble drept, skriver Bergens Tidende.

Kun Dungs ektemann og svigermor er sikre på at de har sett Dung Tran Larsen i live etter 23. juni, noe som skal være hovedårsaken til at tingretten mener det er «skjellig grunn» til å mistenke dem for drap.

- Jobbet som normalt
Tran Larsen ble meldt savnet av sin ektemann fredag 20. juli. Ifølge mannen hadde den vietnamesiske kvinnen da vært borte siden natt til 14. juli.

Ifølge politiet kan Dung ha blitt drept nesten tre uker før ektemannen hevder hun forsvant, mens svigermor tok seg av de to små barna og ektemannen jobbet videre som normalt.

Svigerfaren og svogeren hevder de ikke har sett Dung i huset mellom 23. juni og 13. juli. Hele storfamilien bor hver sin etasje i samme hus.

- Synsk hjelp
Politiet uttalte mandag at de er overbevist om at finner Dung Tran Larsen (22) i løpet av de neste to ukene. - med hjelp fra synske tipsere:

I bakhånd har politiet 30 tips fra synske:

- De vil bli vurdert fortløpende, men det ligger i sakens natur at vi bruker først og fremst tradisjonelle etterforskningsmetoder. Men vi vil benytte tipsene også, sier politiinspektør Tore Salvesen i Laksevåg til P4 Nyhetene.

Ifølge Salvesen vet de synske hvor Dung ligger, hva som har skjedd med henne og hvem som står bak.

Tirsdag starter politiet også opp søk med «KNM TYR» under Askøybroen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere